RADIOSITE Fórum

• Class FM

#42822  Szerző: lambda

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:igen
Akkor jól hallottam :(
Ez egyébként mire jó? Nincs elég kérés vagy nem figyelnek oda mi megy ki adásba?
A mellékelt ábra szerint mindkettő! :)
 #42814  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:igen
Akkor jól hallottam :(
Ez egyébként mire jó? Nincs elég kérés vagy nem figyelnek oda mi megy ki adásba?
 #42756  Szerző: LuciFerko

csokie írta:
csirkebogár írta:Nem mellesleg most hallgatom a Lánchidat neten, zene szól és kurva jól, nem olyan tompán 0 basszussal, mint a Class. Azért érdekes az egész, mert a Lánchíd műszaki vezetője pont az a Pakot Zsolt, aki a Class igazgatója is. Impresszumban láttam.
Innentől miből állna áthívni pár embert a Classhoz, hogy beállítsák a hangzást? Vagy a cserépedény Szever Palika nem engedi?
A Lánchidat képtelenség Dél-Budán/Érden tisztán befogni, vagy sistergősen jön vagy sehogy ezért sajnos nem tudok ítéletet mondani róla. Még néha a Tilos is tisztábban jön.
Egész jó a lánchíd hangja, de csomó ID 96k mp3 :gülü2:
 #42752  Szerző: csokie

csirkebogár írta:Nem mellesleg most hallgatom a Lánchidat neten, zene szól és kurva jól, nem olyan tompán 0 basszussal, mint a Class. Azért érdekes az egész, mert a Lánchíd műszaki vezetője pont az a Pakot Zsolt, aki a Class igazgatója is. Impresszumban láttam.
Innentől miből állna áthívni pár embert a Classhoz, hogy beállítsák a hangzást? Vagy a cserépedény Szever Palika nem engedi?
A Lánchidat képtelenség Dél-Budán/Érden tisztán befogni, vagy sistergősen jön vagy sehogy ezért sajnos nem tudok ítéletet mondani róla. Még néha a Tilos is tisztábban jön.
 #42726  Szerző: csirkebogár

Nem mellesleg most hallgatom a Lánchidat neten, zene szól és kurva jól, nem olyan tompán 0 basszussal, mint a Class. Azért érdekes az egész, mert a Lánchíd műszaki vezetője pont az a Pakot Zsolt, aki a Class igazgatója is. Impresszumban láttam.
 #42720  Szerző: csirkebogár

Annyit még a hangzásról, hogy hallgassátok meg hogy szól a Lánchíd, mikor zenei műsor van!
(Sajnos én csak neten tudom, de ott szerintem szebben jön, mint a Class)
Ugyanaz a tulajdonos, ugyanabból az épületből adnak, ugyanazok rakták össze és szinte ugyanazokkal az eszközökkel dolgoznak. A különbség csak annyi, hogy míg a Class az one man radio, addíg a Lánchídnál a klasszikus stúdiófelépítés van.
De OMNIA-s mindkettő!
Így néz ki: http://www.studiotech.hu/index.php?pg=radiok
 #42719  Szerző: LuciFerko

igen
 #42713  Szerző: mlaszlo

Lehetséges, hogy a kívánságműsorban különféle napokon egy kérés többször is adásba kerül?
 #42700  Szerző: LuciFerko

BajakiGabesz írta:Gondolom, mert ők nem az agyontömörített hangra hajtanak. :)
A Jazzy-t amennyire én ismerem, a lágyabb zenei jelenségek jellemzik, ezért nincs is erre szükség. Class-éknál, biztosan ez a Klassz, ami nem feltétlen baj, mert én szeretem a processzált hangot, de itt szinte biztos vagyok benne, hogy valami a processzor előtt nem tökéletes.

Ezenfelül, tökéletes hangzást ITU limiterrel nem lehet elérni, a stúdióból érkező hangok hangosságszabályzása nélkül. Ezért említettem például a mikrofonprocesszorokat, amik nagyon úgy hangzik, hogy koppig ki vannak tekerve.

Bár ez csak utánajárás kérdése.
jah, olyan mintha túl lenne vezérelve az AGC.
 #42698  Szerző: BajakiGabesz

Gondolom, mert ők nem az agyontömörített hangra hajtanak. :)
A Jazzy-t amennyire én ismerem, a lágyabb zenei jelenségek jellemzik, ezért nincs is erre szükség. Class-éknál, biztosan ez a Klassz, ami nem feltétlen baj, mert én szeretem a processzált hangot, de itt szinte biztos vagyok benne, hogy valami a processzor előtt nem tökéletes.

Ezenfelül, tökéletes hangzást ITU limiterrel nem lehet elérni, a stúdióból érkező hangok hangosságszabályzása nélkül. Ezért említettem például a mikrofonprocesszorokat, amik nagyon úgy hangzik, hogy koppig ki vannak tekerve.

Bár ez csak utánajárás kérdése.
  • 1
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 510