RADIOSITE Fórum

• Class FM

#43100  Szerző: mlaszlo

rsite írta:Én nem hallok számottevő változást, például a mostani Groovehouse dal borzalmasan szól. Zavaróan!

Ha sikerülne összekovácsolni valami olyan hangzást, mint a 103.9 Rádió1, vagy a Juventus, akkor szerintem nem lenne rá panasz.

A magyar fórumok meg ilyenek. Mindenki imád álnéven fikázni... Attól még szerencsére születnek okos gondolatok és leíródnak hasznos észrevételek is.
Akkor lehet, hogy tévedtem, csak belehallgattam és mintha jobbnak tűnt volna.
 #43097  Szerző: NÁdám

rsite írta:Én nem hallok számottevő változást, például a mostani Groovehouse dal borzalmasan szól. Zavaróan!

Ha sikerülne összekovácsolni valami olyan hangzást, mint a 103.9 Rádió1, vagy a Juventus, akkor szerintem nem lenne rá panasz.

A magyar fórumok meg ilyenek. Mindenki imád álnéven fikázni... Attól még szerencsére születnek okos gondolatok és leíródnak hasznos észrevételek is.
Szia!

Nem hiszem, hogy én bárkit is bántottam volna a hozzászólásommal, aki JOGOSAN, észérvekkel kritizálta a Class hangzását, műsorát. Azonban azt renkdkívül utálom, mikor valaki akármilyen fórumban elbújik egy nicknév mögé és onnan anyázik, cserépedényezik, stb., bánt egy olyan embert akit nem is ismer, soha nem beszélt, találkozott vele. Azonban csókoltatom azt a fórummoderátort is, aki az ilyen, durván személyeskedő véleményt szankció nélkül hagy.

Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy megismerje a Class vezetőségét, nevét vállalva konstruktív véleményt írjon bámilyen általa problémának tartott dolog miatt. Nem olyanok ők, akik tojnának a normálisan megfogalmazott hallgatói véleményre, ezt elsőkézből mondhatom, megértették és elfogadták a negatív véleményeimet is, és ígéretet tettek azok kijavítására.

Volt szerencsém találkozni Pakots Úrral, és a rádió műszaki igazgatójával, pedig én is csak egy hallgató vagyok, nem több. Senki nem küldött ide védeni a rádiót, senki nem vásárolta meg a véleményemet, stb... Ennyit a "Class fiú"zásról...
 #43093  Szerző: markfelt

Én nem hallok számottevő változást, például a mostani Groovehouse dal borzalmasan szól. Zavaróan!

#43091  Szerző: mlaszlo

Lehetséges, hogy állítottak valamit? Mintha most szebben szólna a Class FM.

Az utóbbi időben kapott bőven kritikát a Class a hangzás miatt, valamilyen szinten jogosan, ugyanakkor szerintem a Neo sem éppen tökéletesen szól, azt mégsem teszi szóvá senki. Vagy mindenki csak a Class-t hallgatja? :)
 #43087  Szerző: Kiru

NÁdám írta:Sziasztok!

Először is hadd gratuláljak azoknak akik itt ismeretlenül, álnéven szarozzák, köcsögözik, stb. a Classosokat... Ha esetleg járt itt a rádiótól olyan, aki döntési pozícióban van, biztos, hogy többet a topik közelébe nem néz ezek után.

Szeretném megkérdezni, hogy melyikőtök lépett kapcsolatba a vezetőséggel az írt különböző problémák (pl. nem megfelelő hangzás) okán? Nekem volt szerencsém személyesen járni a Class főhadiszállásán, beszélgetni a vezetőséggel, pedig ugyanolyan átlagember vagyok, mint ti. Rendkívül jófej emberek dolgoznak ott, nagyon sokan eltanulhatnák tőlük az ügyfélszemléletű hozzáállást és alázatot!

A hangzás szerintem most sem rossz, viszont azt az ígéretet kaptam, hogy további finomhangolások várhatóak az Omnia-n a mégjobb hangzás érdekében.
Már vártam a class fiút! :hit:
 #43080  Szerző: lali87

Menjünk oda azt mondjuk a szemükbe, hogy szarul szól :-)
Mondjuk, ha én rádiózással foglalkoznék azért néha csekkolnám, hogy mi a vélemény rólam :-) Itt azért van pár hozzáértő aki részletes (segítő jellegű) kritikákat fogalmaz meg amit a rádió illetékeseinek melegen ajánlott (lenne) elolvasni :-)
 #43070  Szerző: csokie

NÁdám:

Mi csak a tényeket osztjuk meg egymással.
Ha jó lenne a hangzás, akkor senki nem irkálna ide.
Üdv.
 #43069  Szerző: NÁdám

Sziasztok!

Először is hadd gratuláljak azoknak akik itt ismeretlenül, álnéven szarozzák, köcsögözik, stb. a Classosokat... Ha esetleg járt itt a rádiótól olyan, aki döntési pozícióban van, biztos, hogy többet a topik közelébe nem néz ezek után.

Szeretném megkérdezni, hogy melyikőtök lépett kapcsolatba a vezetőséggel az írt különböző problémák (pl. nem megfelelő hangzás) okán? Nekem volt szerencsém személyesen járni a Class főhadiszállásán, beszélgetni a vezetőséggel, pedig ugyanolyan átlagember vagyok, mint ti. Rendkívül jófej emberek dolgoznak ott, nagyon sokan eltanulhatnák tőlük az ügyfélszemléletű hozzáállást és alázatot!

A hangzás szerintem most sem rossz, viszont azt az ígéretet kaptam, hogy további finomhangolások várhatóak az Omnia-n a mégjobb hangzás érdekében.
 #43066  Szerző: donder

pébégáz írta:A 103,3 most kb. úgy szól, mint egy szalagvezetési hibás magnó.
Erről van szó! :|
 #43046  Szerző: pébégáz

A 103,3 most kb. úgy szól, mint egy szalagvezetési hibás magnó.
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 510