rsite írta:Én nem hallok számottevő változást, például a mostani Groovehouse dal borzalmasan szól. Zavaróan!
Ha sikerülne összekovácsolni valami olyan hangzást, mint a 103.9 Rádió1, vagy a Juventus, akkor szerintem nem lenne rá panasz.
A magyar fórumok meg ilyenek. Mindenki imád álnéven fikázni... Attól még szerencsére születnek okos gondolatok és leíródnak hasznos észrevételek is.
Szia!
Nem hiszem, hogy én bárkit is bántottam volna a hozzászólásommal, aki JOGOSAN, észérvekkel kritizálta a Class hangzását, műsorát. Azonban azt renkdkívül utálom, mikor valaki akármilyen fórumban elbújik egy nicknév mögé és onnan anyázik, cserépedényezik, stb., bánt egy olyan embert akit nem is ismer, soha nem beszélt, találkozott vele. Azonban csókoltatom azt a fórummoderátort is, aki az ilyen, durván személyeskedő véleményt szankció nélkül hagy.
Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy megismerje a Class vezetőségét, nevét vállalva konstruktív véleményt írjon bámilyen általa problémának tartott dolog miatt. Nem olyanok ők, akik tojnának a normálisan megfogalmazott hallgatói véleményre, ezt elsőkézből mondhatom, megértették és elfogadták a negatív véleményeimet is, és ígéretet tettek azok kijavítására.
Volt szerencsém találkozni Pakots Úrral, és a rádió műszaki igazgatójával, pedig én is csak egy hallgató vagyok, nem több. Senki nem küldött ide védeni a rádiót, senki nem vásárolta meg a véleményemet, stb... Ennyit a "Class fiú"zásról...