RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#42718  Szerző: LuciFerko

mitől van az ilyen rövid beterjedés? gondolkoztam azon, hogy a Ferihegyről felszálló gépek verik vissza a lengyel adásokat, de lehet ez irreleváns...
 #42712  Szerző: joe

LuciFerko írta:közbe megint volt valami: http://www.youtube.com/watch?v=UViyoEZBku4
vagy meteor, vagy tropo scatter. Csak úgy hirtelen tűnt fel.
Ez is lengyel...Joe
 #42709  Szerző: Szepi

De legalább a temetés napján a suliban sem volt tanítás, minden osztálynak a TV-t kellett nézni.
 #42703  Szerző: VR5000

Pasa írta: Én hallottam ilyet, mikor 1982-ben meghalt a Brezsnyev. Elmaradtak a tévében a filmek, elmaradt a rádiókabaré, meg a Komjáthy és B. Tóth műsorok. Helyettük drámák meg komolyzene. Egy hétig... :S
Utána évenként megismétlődött még kétszer...
Andropov... :wailing: Csernyenkó... :wailing:
 #42701  Szerző: Szd96

Ja értem.Köszi joe a felvilágosítást ;)
Egyébként azért is sz*r a minősége ,mert tömörítenem kellett mp3-ba
 #42699  Szerző: LuciFerko

joe írta:
Szd96 írta:
joe írta:MR4 - szerb adás szignál (4-dik file 02:05s-től), Lakihegy 873kHz...Joe
Fm-en? :shock:
Ha meghallgatod, ez nem FM minőség...a vevő rendszered egy gyenge pontján (rossz kötés az antenna kábelen, túlvezérelt bement, stb) keveredik a nagy térerejű AM adó jele egy FM vagy TV adással, aminek az eredménye ez a "fals vétel". Joe
nekem ugyan ez van az MKR-el időnként a 88.45-ön
 #42696  Szerző: joe

Szd96 írta:
joe írta:MR4 - szerb adás szignál (4-dik file 02:05s-től), Lakihegy 873kHz...Joe
Ha meghallgatod, ez nem FM minőség...a vevő rendszered egy gyenge pontján (rossz kötés az antenna kábelen, túlvezérelt bement, stb) keveredik a nagy térerejű AM adó jele egy FM vagy TV adással, aminek az eredménye ez a "fals vétel". Joe
 #42686  Szerző: Szd96

• 1
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 541