RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#42777  Szerző: LuciFerko

na elvileg jövőhéten rendeződnek a dolgok
 #42335  Szerző: mlaszlo

Attis írta:
Pasa írta:Olyan szomorú vagyok. A szép emlékű (eredeti, 1998) Balaton Rádió óta ez az adó csak vegetál, mindegy, ki üzemelteti. Most épp a Yo! a ludas. Vagy az ORTT?...
A Yo az igénytelenségéért, az ORTT meg azért, hogy ez a freki is kárba veszett...
A 90,4 is fele akkora teljesítménnyel mehet, mint a Gondola idejében, akkor még Érden is sztereóban, RDS-el jött kisebb rádióval is, most szinte be se lehet fogni erősebb antennával sem.
Lehet, hogy csak én nem látom át, de mire jó az, hogy felvásárolnak frekvenciákat, majd nem törődnek velük? Nem az lenne a cél, hogy növelni a hallgatottságot és ezzel hirdetőket szerezni?
 #42330  Szerző: nyikolaj

Akkor nem olyan Yo? :)
 #42329  Szerző: Attis

Pasa írta:Olyan szomorú vagyok. A szép emlékű (eredeti, 1998) Balaton Rádió óta ez az adó csak vegetál, mindegy, ki üzemelteti. Most épp a Yo! a ludas. Vagy az ORTT?...
A Yo az igénytelenségéért, az ORTT meg azért, hogy ez a freki is kárba veszett...
 #42326  Szerző: Pasa

Olyan szomorú vagyok. A szép emlékű (eredeti, 1998) Balaton Rádió óta ez az adó csak vegetál, mindegy, ki üzemelteti. Most épp a Yo! a ludas. Vagy az ORTT?...
 #42325  Szerző: Attis

Pasa írta:
LuciFerko írta:88.2 megy, de csak kavar szól rajt.
Éterből relézi a 97,1-et???
Sajnos ma is ez a helyzet. Pár száz méterre álltam az adótól, és tökéletes stereo+RDS-sel hallgattam a sistergést. Megjegyzem, a 97.1 is nagyon gyengén szólt ma.
 #38660  Szerző: LuciFerko

kifagyott élő adásban a gép :D
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 51