RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#6669  Szerző: LewyDee

VidámSrác írta:
LewyDee írta:A Sztár FM a Juventus Rádió tulajdonában áll. Juventus már hosszú ideje megszeretne szabadulni a rádiótól mert semmi hasznot sem hoz, és a Juventus Rádió önmagában sem termel sok bevételt.
...de arra mindenképpen jó, hogy pl. miskolcon - ahol "elvileg" három helyi kereskedelmi frekvencia van - az egyiken elzenélget a sztár fm, ezzel sem teremtve konkurenst a másikon sugárzó juventusnak.
Hát nem nagy konkurencia, de sztem a Juventus teljesíti a helyi rádiót. Hiszen 14-től helyi műsorral jelentkezik. Ami mondjuk engem azért zavar mert Juventus néven a budapesti műsort hallanám szívesen. M3-son szépen szól a 96.3 nyíregyig
 #6561  Szerző: Pasa

Budapesten a rengeteg helyi adó között jól elfér a Sztár FM, ami hozzánemértők szerint ugyanaz, mint a Sláger, pedig ég és föld. Ez valódi talkfree, míg a Slágerben sok a duma, és a zenei kínálat is jelentősen különbözik. Hallgatottsága saját tapasztalatom szerint nem is olyan alacsony, a 40-en túliak között népszerű, vetekszik a Slágerrel. Ellenben Miskolcon valóban értelmetlen ezt sugározni, oda valódi helyi rádió kéne a 103,0-ra.
 #6553  Szerző: VidámSrác

LewyDee írta:A Sztár FM a Juventus Rádió tulajdonában áll. Juventus már hosszú ideje megszeretne szabadulni a rádiótól mert semmi hasznot sem hoz, és a Juventus Rádió önmagában sem termel sok bevételt.
...de arra mindenképpen jó, hogy pl. miskolcon - ahol "elvileg" három helyi kereskedelmi frekvencia van - az egyiken elzenélget a sztár fm, ezzel sem teremtve konkurenst a másikon sugárzó juventusnak.
 #6540  Szerző: LewyDee

A Sztár FM a Juventus Rádió tulajdonában áll. Juventus már hosszú ideje megszeretne szabadulni a rádiótól mert semmi hasznot sem hoz, és a Juventus Rádió önmagában sem termel sok bevételt.
 #6478  Szerző: Sz.

Pasa írta:
boly írta:még nem döntötte el a tulajdonos, hogy hosszabbít-e.
Kár lenne érte.
Hallgatottság van, reklámok vannak, kiadás minimális, szerintem hülye lenne megszüntetni...
 #6477  Szerző: Pasa

boly írta:még nem döntötte el a tulajdonos, hogy hosszabbít-e.
Kár lenne érte.
 #6467  Szerző: boly

A sztár fm tényleg azért döntött a műsorvezetés mellőzése mellett, mert nagyon minimális szinten szeretné tartani a költségeket. Egy volt Szár fm-es népszerű műsorvezetővel készítettem interjút pár hónapja és ő mesélte .

A lényeg: Lejár a frekis engedély és még nem döntötte el a tulajdonos, hogy hosszabbít-e.
Ha igen, akkor újra lesz műsorvezetés.
 #4313  Szerző: Pasa

Igen, erre írtam előzőleg, hogy oda tényleg nem ez kell, hanem egy valódi informatív helyi rádió.
 #4278  Szerző: nyikolaj

OK,de BP-en temérdek rádio van,és gondolom mindegyik ad helyi infokat stb...De Miskolcon csak 3 kerrádio van,amiből az egyik(állitolag)megfog szunni,igy marad ugye,ha jol számolom 2.Ami kozul az egyik a Sztár fm.(ahol semmi műsor)a másik pedig a Juventus.EZ VAN.
 #4255  Szerző: Pasa

Nem mindenki kíváncsi ám az üres rizsára. Én többek közt azért is hallgatom, mert csak zene van benne. Ha dumára vagyok kíváncsi, ott a Kossuth, Info, stb.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65