LuciFerko írta:Legjobb tudomásom szerint a célközönség a Miskolci egyetem. Semmi köze az avashoz, pusztán annyi, hogy ott van az adó, mert az egyetem területén nem lehet.![]()
Johhny esetedben: Az avasi lakótelepen élő, house zenei szubkulturális irányzatokat kedvelő fiatalok. Mi ez akkor ha nem közösség?
Egyetemisták készitik egyetemistáknak..sőt mi több..a kommunikáció szakos hallgatók pedig ide járnak gyakorlatozni..na ez egy közösség..nem is olyan kicsi.
Az avas rádió esetében..ha már az avason lovaglunk, tudomásom szerint senki sem lakik az avasban a dolgozók közül..ráadásul semmilyen tartalmi része nem szól az avasnak mint célközönségnek (de tényleg csak azért mert az avassal példálózunk). Tartom, hogy egy városrész nem egy közösség, hiszen valóban..én sem ismerem még a szomszédokat se rendesen, közösség meg aztán végkép nem vagyunk...
Valaki irta, hogy egy kórház, a taxisok..na igen.ez egyfajta közösség...de egy lakótelep..Abban az esetben ha tudnánk, hogy itt mindenki komolyzenét hallgat és az avas rádió komolyzenei adó lenne akkor azt mondom, hogy igen...