RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#43115  Szerző: Pasa

donder írta:Nem kötelező! A mi sulinkban bevezették.
Ez most komoly??? Én azt hittem, a kép is kamu (photoshop). Van ilyen tankönyv?
 #43113  Szerző: SzD

donder írta:Amúgy ezekkel a (elnézést de...) szarokkal rohadtul el tudják rontani a gyerekek (tulajdonképpen) értelmi színvonalát. Én olvastam (...) és olyan hülyeségek vannak benne mint pl.: "... A szex jó dolog, de tudni kell védekezni. Ha kipróbálod akkor csak jó barátoddal csináld, és feltétlen óvszerrel..." nem folytatnám..., és csodálkoznak hogy szerencsétlen gyerek már 18 év előtt úgymond rászokik a szexre... De mond1 ez az én véleményem... :|
Végülis valahogy rá kell szoktatni a gyerekeket arra, hogy ne legyenek együtt akárkivel, és ha már úgy alakult, akkor használjanak kotont, mert több okból is jó.
Az pedig, hogy "szerencsétlen gyerek már 18 év előtt úgymond rászokik a szexre"...hát....és? Van ebben valami rossz? Az meg a másik, hogy nem ezeknek a kiadványoknak a hatására fog valaki szexelni...
 #43112  Szerző: donder

Pasa írta:Ez hányadikban kötelező tankönyv?

Kép
Nem kötelező! A mi sulinkban bevezették. DE MINEK???? Ott a Biosz óra 8.-ik osztály második félévében, oszt tanuld meg hogy mi az a vagina!!! Na...
Amúgy ezekkel a (elnézést de...) szarokkal rohadtul el tudják rontani a gyerekek (tulajdonképpen) értelmi színvonalát. Én olvastam (...) és olyan hülyeségek vannak benne mint pl.: "... A szex jó dolog, de tudni kell védekezni. Ha kipróbálod akkor csak jó barátoddal csináld, és feltétlen óvszerrel..." nem folytatnám..., és csodálkoznak hogy szerencsétlen gyerek már 18 év előtt úgymond rászokik a szexre... De mond1 ez az én véleményem... :|
 #43109  Szerző: Pasa

Ez hányadikban kötelező tankönyv? :shock:

Kép

:lol: :hehe: :lol: :hehe:
 #43057  Szerző: Máté

A Katicabogár beszélget a Szarvasbogárral:
-Képzeld el,felvételiztem az egyetemre!
-Igen? és felvettek?
-Na ne hülyéskedj hét ponttal?
 #43027  Szerző: donder

Lol... :shock:
 #43025  Szerző: Pasa

Ide én is behajtanék! :hehe:

Kép
 #42936  Szerző: Mauro

Ez már volt fent szerintem.
 #42778  Szerző: Mauro

Halló, ez a kívánságműsor? Egy lassú számot szeretnék kérni!
- Máris: eeezeer...ööötszáááz...tiiizeeen...keeetőőő.
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 187