RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#43024  Szerző: Pasa

Úristen! Milyen rádiód van neked??? Én ilyen rossz vételt direkt sem tudok csinálni. :o
Petőfi a Délinél rossz, Sztár FM a belvárosban élvezhetetlen... :shock:
 #43021  Szerző: csokie

Jazzy az kitűnő a Budafok-Albertfalva-Déli Pályaudvar között.

MR2 Petőfi: a Déli Pályaudvarnál rossz, takarja a hegy; város többi részén jó.

Sztár FM a külső kerületekben jön normálisan, belvárosban élvezhetetlen.
 #43005  Szerző: Snake

csokie írta:Hát nem tudom hogy a Sony mp3 lejátszóm vételkészsége szar vagy ennyire gyenge a jel, de kb a Kosztolányi Dezső tértől szép tiszta sztereó a vétel, és egészen a Blaháig utánna megint mono.
Valakinek van tapasztalata a belvárosban milyen a Roxy?
És más pesti adók milyenek ehhez képest?
 #42997  Szerző: csokie

Hát nem tudom hogy a Sony mp3 lejátszóm vételkészsége szar vagy ennyire gyenge a jel, de kb a Kosztolányi Dezső tértől szép tiszta sztereó a vétel, és egészen a Blaháig utánna megint mono.
Valakinek van tapasztalata a belvárosban milyen a Roxy?
 #42446  Szerző: roxy

Gyakorlatilag is ideiglenes...,
mármint a weboldal.

A héten vannak a nagy fotózások (műsorvezetők, DJ-k.) és ha az is felkerül a honlapra akkor már érlsítjük is!
 #42439  Szerző: tomee

Komolyan, ez a rádió az elmúlt évek során már annyiszor volt temetve, hogy valószínűleg még marha sokáig hallgathatjuk.
mgabor írta:most ezt ugye nem gondolják komolyan, hogy egy ingyenes, sablonból összerakott portált raknak ki weblapnak...
Ígérve lett teljes honlap is, ez még csak ideiglenes. Elvileg.
 #42419  Szerző: Snake

Az a baj ami igaz az nemigaz, ami nemigaz az igaz vagy ami nemigaz az igaz és nemigaz, ebben az országban.

Persze az is lehet h nemlesz igazam, de legalább nem titkoltam el amit mondott vki.

Sőt, hallottam egészen pozitív nyári dologról is az imént, kíváncsi leszek.
 #42411  Szerző: mgabor

most ezt ugye nem gondolják komolyan, hogy egy ingyenes, sablonból összerakott portált raknak ki weblapnak...
 #42407  Szerző: djlacee

roooksziiii.... éééés mooooooost
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 333