djlacee írta:http://www.1music.huEgész pofás kis site lett!

csirkebogár írta:Remélem bekerül minél több helyre és kiszórják a Musictv és Viva nevű szemeteket, a Viacom pedig elhúz a gagyi csatornáival jó messze az országból!EGYETÉRTEK!!!

djlacee írta:http://www.1music.huEgész pofás kis site lett!
csirkebogár írta:Remélem bekerül minél több helyre és kiszórják a Musictv és Viva nevű szemeteket, a Viacom pedig elhúz a gagyi csatornáival jó messze az országból!EGYETÉRTEK!!!
mlaszlo írta:Na igen. De ezen nem lepődtem meg. Már elején is céloztam rá hogy inkább fejlesztésre költenék ezt a pénzt. Egyetlen jó hogy legalább nem 4:3-ba adnak mindent. Sőt még egyes közvetítések HD-ba mennek. Csak kevesen láthatják.Mauro írta: Ráadásul meg is kérik a DigiSport árát.Ez így van, egyébként rendesen befürödtek ezzel a csatornával, mert a HelloHD-n kívül csak néhány kisebb szolgáltatóhoz került be, abból pedig nem nagyon lehet bevétel és úgy tűnik az előfizetők megtartására sem elegendő, mert az előfizetői szám is folyamatosan csökken.
Mauro írta: Ráadásul meg is kérik a DigiSport árát.Ez így van, egyébként rendesen befürödtek ezzel a csatornával, mert a HelloHD-n kívül csak néhány kisebb szolgáltatóhoz került be, abból pedig nem nagyon lehet bevétel és úgy tűnik az előfizetők megtartására sem elegendő, mert az előfizetői szám is folyamatosan csökken.
mlaszlo írta:Ráadásul meg is kérik a DigiSport árát.Mauro írta: Lehet ők terjesztik a csatit.Úgy tudom, hogy Digi érdekeltségű, de a magyarok is, azokra mégsem adnak ennyire, ahogyan a többi általuk elosztott csatornára sem (pl. DigiSport).
Mauro írta: Lehet ők terjesztik a csatit.Úgy tudom, hogy Digi érdekeltségű, de a magyarok is, azokra mégsem adnak ennyire, ahogyan a többi általuk elosztott csatornára sem (pl. DigiSport).
mlaszlo írta:Lehet ők terjesztik a csatit.Mauro írta: Na igen. még az FTA román Music Channel is jobb minőségű. Ezek szerint csak mi fejünkre szarnak.Ezt nem is értem a Digi-nél, az összes csatorna viszonylag gyenge minőségű (nem ritka a 64 kbit/s-os hang sem), a román Music Channel viszont kiváló minőségű. Nem tudom ennek a csatornának miért adnak ekkora sávszélességet.
Mauro írta: Na igen. még az FTA román Music Channel is jobb minőségű. Ezek szerint csak mi fejünkre szarnak.Ezt nem is értem a Digi-nél, az összes csatorna viszonylag gyenge minőségű (nem ritka a 64 kbit/s-os hang sem), a román Music Channel viszont kiváló minőségű. Nem tudom ennek a csatornának miért adnak ekkora sávszélességet.