RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #43410  Szerző: mgabor

az "elavult technológiát képviselő középhullámú sáv" azért vicces :)
 #43406  Szerző: Pasa

http://nol.hu/belfold/ujraosztja_a_lapo ... n_az_ortt_
Lehet, hogy a Klubrádió biztonsági okokból pályázott a 92,9-re, más kérdés, milyen körülmények között nyerhette meg. Szerintem az MKR még jól is jöhet ki a végén ebből, hiszen az új pályázaton tuti nyer valamit (pl. épp a 95,3-at), ami nagyobb lefedettségű, mint a 92,9. A frekilistát meg a Radiosite-ról linkelték... :yes:
 #43403  Szerző: Pasa

ravasz írta:Mire elkussol ott a Klub, már indulhat is a következő...
Várjuk ki a végét. Nem figyeltél az elmúlt 10 évben? Volt olyan freki, amit többször is újra kellett pályáztatni, a nyertes meg a végén nem kapkodta el az indulást. Ha nem is 4, de 1-2 év csendet simán el tudok képzelni.
 #43399  Szerző: ravasz

Pasa írta:
nyikolaj írta:És a 95.3 helyén vajon majd mi lesz? :S
Csend, vagy 4 évig (úgy, mint eddig a 92,9-en). :gülü2:
Már bocs, de ezt honnan veszed? :D

5 budapesti frekvenciát pályáztatnak újra heteken belül, köztük a 95.3-at is. Mire elkussol ott a Klub, már indulhat is a következő...
 #43398  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:És a 95.3 helyén vajon majd mi lesz? :S
Csend, 3-4 évig (úgy, mint eddig a 92,9-en). :gülü2:
 #43393  Szerző: Mauro

egon2 írta:Mauro:A 89,5 Mhz Kereskedelmi Rádiónak van kiírva,míg a Lánchíd Rádió inkább közszolgálati,mint kereskedelmi!
Bár az tény szépen szólna a Lánchid a 89,5Mhz-en!
Ez itt nagyon OFF lesz!
Régebben kezembe került egy 1994.Augusztusi Rádió és Televízió Újság amely a Juventus Rádió műsorát is közölte.Az újság szerint Szellő István is vezetett
műsort a még nem a Metromédia tulajdonában lévő Juventus Rádióban.
Bocs az Off-ért!
A Klubrádió 1999.Április végétől sugározz a 95,3Mhz-es frekvencián.Az első két évben a Magyar Autóklub Rádiója volt.
Azt tudtam hogy Magyar Autóklub Rádiója régen a 95.3-an.
A többi infot kösz. Már tisztán látok.
 #43391  Szerző: egon2

Mauro:A 89,5 Mhz Kereskedelmi Rádiónak van kiírva,míg a Lánchíd Rádió inkább közszolgálati,mint kereskedelmi!
Bár az tény szépen szólna a Lánchid a 89,5Mhz-en!
Ez itt nagyon OFF lesz!
Régebben kezembe került egy 1994.Augusztusi Rádió és Televízió Újság amely a Juventus Rádió műsorát is közölte.Az újság szerint Szellő István is vezetett
műsort a még nem a Metromédia tulajdonában lévő Juventus Rádióban.
Bocs az Off-ért!
A Klubrádió 1999.Április végétől sugározz a 95,3Mhz-es frekvencián.Az első két évben a Magyar Autóklub Rádiója volt.
 #43385  Szerző: Snake

Én azt sajnálom h a Gellértre megy a szecskáról.
 #43380  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:A 89,5 MHz-et szerintem a Juventus Rádió kapja továbbra is meg.
1993.Júliusa óta szól ezen a frekvencián (amely egyben Magyarország legnagyobb teljesítményű frekvenciája!).
Sajnos az nem számít, ki mióta szól a frekvencián, a Danubius-t is kirakták, pedig ők is nagyon régóta ugyanazokon a frekvenciákon szóltak a hallgatókhoz.
 #43379  Szerző: Mauro

Csak nehogy Lánchíd rádió kapja a 89,5 MHz-et.
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 137