RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #43599  Szerző: Mauro

EU-ba tényleg nem használják már AM frekit?
 #43497  Szerző: csokie

Ma 19 és 20 óra között Belga volt :yeah: az Arany albumukról ment pár szám :party:
 #43443  Szerző: ribbon

ravasz írta:
Mauro írta:Támadják a Klub Rádió frekvencia-szerzését

http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/2 ... zeset.aspx
Nem tudom ti hogy vagytok vele, meg off is, de szerintem borzasztóan irritáló egy nő ez az Annamária...
Tudod, lehet valaki ellenszenves, de szerintem a Klub egy párt rádió, és a Lánchíd is. Így sajnos vagy ellenszenves vagy sem, ő a saját pártja érdekeit fogja nézni, mint ahogy a többi tag akik most a Klubot helyzetbe hozták. Ráadásul ők meg másoknak ellenszenvesek.... Viszont, egyik sem boríthatna másikra asztalt a két nagy országos freki eldöntése után... Egyet jobbra egyet balra .... Ez a lényeg, meg a lóvé amit még ki lehet szedni a pártok részére ebből a kis rádiós médiapiacról... Idealisták meg menjenek és csináljanak inkább web rádiót ott nincs ORTT :)
 #43441  Szerző: lali87

A Budapesti "újraosztások" közül a 89.5 lesz a legérdekesebb ugyanis az a legjobb Budapesti freki :-)

Sajnálom a MKR-t de bevallom se a Klubbot se a Katolikust nem nagyon
hallgatom :-)
ravasz írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, meg off is, de szerintem borzasztóan irritáló egy nő ez az Annamária...
:lol: Szerintem az ország nagyobbik része tavaly október óta így van ezzel :gonosz: :roll:
 #43424  Szerző: nyikolaj

Juhász Judit azt mondta,hogy a MKR szeretne helyi,regionális frekikhez is jutni....
:(
Remélem Miskolc nincs tervükbe....
 #43423  Szerző: VidámSrác

szerintem ne aggódjunk egy percig se Szalai Annamária szívéért, nem fog most megszakadni, hogy nem a katolikus rádió nyerte el a frekvenciát, mást sajnál ő ezúttal a tó túlsó partjáról, de ezt most inkább hagyjuk.
mondjuk több más mellett érdekes a Mauro által lentebb linkelt cikkben, hogy Annamária a demokrácia arculcsapásának nevezi az ortt döntést, két mondattal előbb pedig a pályázat nem titkoltan tervezett nyerteséről beszél.
 #43412  Szerző: csokie

A helyi Budapesti adók közül a Klub rádió jön mindenhol a legjobban (meg az INFO 95.8), szóval nem járna rosszul a MKR ezzel a 95.3-mal szerintem.
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 137