jeek írta: Én azért eltudom ezt képzelni. Már csak ebből a mocsokságból is kiindulva: "azt is hogy a müsorszolgáltatók reklámideje idején saját reklámait értékesitse. Nem egy müsorszolgáltatónek kellett megoldani, hogyha reklám indul akkor egy kapcsoló jelet küldjön a UPC-nek."Most erre azt is mondhatnám, hogy korábban a T-Kábel-en amikor reklám volt a Sport1 és Sport2 csatornákon, akkor rendszeresen beugrott másodpercekre a T-Kábel-es monoszkóp, de érdekes módon mindig csak a reklám alatt, az ajánlók és a közvetítések alatt soha. Akkor mondhatnám, hogy a T is próbált keresztbe tenni ezzel a upc-nek.
Ez meg mint mindannyian tudjuk, igaz.
Nem azt mondom, hogy egy korrekt cég a upc, de ha tényleg ilyeneket művelne, akkor szerintem már több csatorna is a GVH-hoz fordult volna segítségért, mert ez erőfölénnyel való visszaélés lenne.
Egyébként régen az AM-Mikro-n is volt saját magyar nyelvű reklám az akkor még csak angol nyelven sugárzó Cartoon Network és CNN csatornákon (talán az Eurosport-on is), jellemzően néhány perces tv shop-ok, tehát ez a saját reklám beszúrása nem upc találmány és biztos vagyok benne, hogy kell az adott csatorna engedélye is hozzá.