RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#43740  Szerző: szemilan

Nyílvána 90-es években járunk és ezek is igazi mai nslágerek. :hit: :punch:
 #43738  Szerző: Pasa

ravasz írta:90-es évek hétvége a Rádió 1-en
Na végre, valami jó! Igaz, furán fog ez hangzani pont a Rádió 1-en (talán inkább a Juventusra való ez).
 #43731  Szerző: Snake

Nemtudnak mit csinálni kínjukban :D
 #43683  Szerző: VidámSrác

Cicoo írta:
ravasz írta:90-es évek hétvége a Rádió 1-en

http://www.radio1.hu/90esevek-hetvege
Csak én érzem úgy néha, hogy a "nagyok" gondolatolvasnak? :gülü:
érdekes egyébként, hogy a facebook közösséget is megosztotta ez a bejelentés, több rádió 1 rajongó sem érti, hogy mit keresnek a 90-es évek a "csak igazi mai slágereket" játszó rádióban. mondjuk erről én is elbeszélgetnék egy illetékessel úgy koncepcionálisan... :lol: :shock:
 #43483  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:vagy csak be van lőve a schedule arra a zenére más preset :)
Azt is lehet... Ha meghallgatsz egy cafés Deck-Attack-et, vagy Szolfézs-t, azért iszonyat nagy változás van, mikor LP-ről nyomják a srácok az ipart. Ekkor két Technics SL1210MKII egy Pio DJM keverőn keresztül megy a pultra a jel. Hatalmasat szól olyankor a café. Itt is sokat számít a forrás, bár a Rádió 1-ről nem feltételezném, hogy bármikor is élőben mixelnének, ezért ez kizárva.
 #43472  Szerző: LuciFerko

vagy csak be van lőve a schedule arra a zenére más preset :)
 #43467  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:a 101.8 olyan borzalmasan dinamikátlan és tompa, hogy rossz hallgatni :wailing:
Nekem a 103.9 sem tetszik, csak este, amikor a "Discoshit" van. Érdekes akkor van mélyhang is és dinamikusabb is - biztos valami kimarad ilyenkor a lánc elejéről, de az is sokat dob rajta, hogy nem annyira tömörített zenét tolnak (netalántán élőben kevernek???). Nem vagyok 1 Rádió 1 fan...
 #43444  Szerző: LuciFerko

a 101.8 olyan borzalmasan dinamikátlan és tompa, hogy rossz hallgatni :wailing:
  • 1
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 482