RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#43699  Szerző: Mauro

ravasz írta:( http://hu.wikipedia.org/wiki/Katolikus

A katolicizmus a kereszténység egyik irányzata. Intézményes megjelenési formája a katolikus egyház. )
Ja-ja most akartam elolvasni ép. Akkor végül is miért ne foghatnának össze? Mi akadálya van?
 #43698  Szerző: Mauro

Azt se tudom hogy a két DTH szolgáltató előfizetői közt hányan katolikus vallásúak.
 #43696  Szerző: Mauro

ravasz írta:A legeslegjobb meg az lenne, ha összefognának a Mária Rádióval és lenne egy nagy (majdnem) országos katolikus rádió FM-en. Most olyan, mintha konkurálnának...
Mária inkább keresztény. Én legalábbis így tudom. Én úgy tudom keresztény és katolikus misék meg szertartások egy kicsit különböznek.
Vagy nem?
 #43695  Szerző: Mauro

ravasz írta:Igazad van, Mauro, de gondolj bele, hogy az MKR főleg 50 feletti törzsközönségéből hányan vennének ezért műholdas vevőt. A legtöbben még beállítani se tudnák... Jó, ha 1-2000 hallgatója lenne így.
Azt nem tudom pontosan de biztos kevesen. De DTH szolgáltatók biztos be teszik a csatorna listájukba.
És ott beltéri letölti magától. Aki esetleg mégis vesz egy műholdvevőt annak úgy is fel kell rakatnia az antennát és a szerelő biztos segít a beltéri beállításába.
 #43691  Szerző: ravasz

A legeslegjobb meg az lenne, ha összefognának a Mária Rádióval és lenne egy nagy (majdnem) országos katolikus rádió FM-en. Most olyan, mintha konkurálnának...
 #43689  Szerző: ravasz

Ha leállnának az éjszakai AM sugárzással, vagy esetleg csak a budapesti középhullámú adót tartanák meg, máris vállalható áron tudnák sugározni a műsort a közönségük egy részének.
 #43688  Szerző: ravasz

Igazad van, Mauro, de gondolj bele, hogy az MKR főleg 50 feletti törzsközönségéből hányan vennének ezért műholdas vevőt. A legtöbben még beállítani se tudnák... Jó, ha 1-2000 hallgatója lenne így.
 #43687  Szerző: Mauro

Magyar Katolikus Rádió most is fent van műholdon. Biztos kábel hálózatoknak továbbítják műholdon.

http://www.lyngsat.com/freeradio/Hungary.html

Ha mondjunk marad a Duna TV 0.8°W-on akkor az jót tehet a hallgatottságnak.
Hisz két DTH szolgáltató is van itt.
Biztos hogy van igény műholdas rádiózásra. Hisz mindegyik DTH szolgáltató kínálatába vannak rádiók.
 #43685  Szerző: NÁdám

mlaszlo írta:A Duna Televízió továbbítaná a Magyar Katolikus Rádió műsorát

Műholdas kapacitásán továbbítja a Magyar Katolikus Rádió adását a Duna Televízió – jelentette be Cselényi László, elnök. Mint ismeretes az ORTT szerdai döntésével a Klubrádiónak ítélte a frekvenciapályázatban megjelölt 92,9-es budapesti frekvenciát, amellyel megfosztotta a katolikus rádió budapesti hallgatóit a jó minőségű URH vétel lehetőségétől.

Cselényi László kiemelte: nem kívánja a döntést minősíteni, vagy annak törvényességét vitatni, de mivel a Magyar Katolikus Rádió a Duna Televíziónak évek óta komoly szakmai, stratégia partnere - hallgatótábora egyébként Duna Tv néző is -, ezért hozzásegíti az adót, hogy műsorát műholdon keresztül sugározhassa mind az öt kontinensen.

A Duna Televízió nevében Cselényi László elnök felajánlotta: a Magyar Katolikus Rádiónak a Magyar Rádió MR1 és MR2 csatornájához hasonlóan helyet biztosít műholdas kapacitásában.
Értelme 0. Ki hallgat műholdról rádiót? Nagyon kevesen. Ellenben középhullámon azért szép hallgatottságot elértek annak ellenére, hogy tematikus rádió.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 72