RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#44567  Szerző: lali87

A zene még tetszene is de miért kell este 5-től 10-ig pofázni?????
Az Ezeröcsi után mehetne a zene...mert,már ugye ez egy zenei rádió.
De ha este odakapcsolok mindig valami világmegváltás megy :-(
 #44556  Szerző: csattila

süteményes gyerek
Kire gondolsz? :D
 #44551  Szerző: Whiplash

Mipi írta:
puszilgatógép írta:Ez egy nagyon jó rádió VOLT. Induláskor hallgathatatlan volt, túl alternatív, de aztán rendbe rakták minden szempontból, jól zenék, jó műsorvezetés. Aztán jött ez a süteményes gyerek, hozta a Slágerből a 100 legszarabb zenét, és el lett közösülve a Neo, de nagyon...

És én is!
Detto, egyetértek, és sajnos ugyanez a helyzet a Class Fm el, a műsorvezetők 90 százaléka ex Danubius os, kezd olyan érzésem lenni hogy nem változott itt semmi tavaly ilyenkorhoz képest.
 #44548  Szerző: Ghee

Geron FM
 #44512  Szerző: Mipi

puszilgatógép írta:Ez egy nagyon jó rádió VOLT. Induláskor hallgathatatlan volt, túl alternatív, de aztán rendbe rakták minden szempontból, jól zenék, jó műsorvezetés. Aztán jött ez a süteményes gyerek, hozta a Slágerből a 100 legszarabb zenét, és el lett közösülve a Neo, de nagyon...

És én is!
 #44492  Szerző: LuciFerko

egyet értek!
 #44485  Szerző: puszilgatógép

Ez egy nagyon jó rádió VOLT. Induláskor hallgathatatlan volt, túl alternatív, de aztán rendbe rakták minden szempontból, jól zenék, jó műsorvezetés. Aztán jött ez a süteményes gyerek, hozta a Slágerből a 100 legszarabb zenét, és el lett közösülve a Neo, de nagyon...
 #43597  Szerző: lali87

SzD írta:
ravasz írta:Egy Dus Polettel kevesebb! Kár :(
Én is sajnálom. De legalább nem Kalácska kapta azt a műsort is (neki egyáltalán nem kellene jelen lennie a Neo életében)...bár Panna sem sokkal jobb... :unott:
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy: egyetértek :chinese:
 #43557  Szerző: Zsolt

ravasz írta:Egy Dus Polettel kevesebb! Kár :(
Erre a 2 hónapra érdemes volt elhívni a Q-ról. :|
  • 1
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 584