RADIOSITE Fórum

• Rádió Max - Debrecen - 106.0 MHz

#43830  Szerző: nyikolaj

Megjegyzem:Én sem hallgattam volna jó füllel,anno amikor volt helyi rádió Miskolcon,hogy PL:Salgótarján ,vagy más megyeszékhely közlekedési problémáját közlik.
Kit érdekel?
Ha jól emlékszek a Gagának volt egy ilyen spotja is,hogy érdekli önt,hogy XY városban ez volt?.......
Minket sem.....
;)
 #43811  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:A tokaji MAX kb. 50 másodpercenként durva módon akad. (3x egymás után ugyanaz az egy másodperces részlet ismétlődik.)
Kívánságműsor megy, tehát gondolom hogy most a debreceni szól itt is, azaz valószínűleg a modulációval, vagy az azt dekódoló eszközzel lehet valami.

Az Express átka?
neeem, ez a távirányítású rádiózás átka :D
nyikolaj írta:És a vicc az,hogy tényleg mondtak közlekedési infokat Miskolcról.... ^^
(útlezárások.útjavítás stb...)
ez kábé olyan hasznos a debrecenieknek, tokajiaknak és a patakiaknak, mintha ezen a fórumon a hüvelygombáról beszélgetnénk, hihihi :shock: :shock:
 #43781  Szerző: nyikolaj

És a vicc az,hogy tényleg mondtak közlekedési infokat Miskolcról.... ^^
(útlezárások.útjavítás stb...)
 #43774  Szerző: centerweb

A tokaji MAX kb. 50 másodpercenként durva módon akad. (3x egymás után ugyanaz az egy másodperces részlet ismétlődik.)
Kívánságműsor megy, tehát gondolom hogy most a debreceni szól itt is, azaz valószínűleg a modulációval, vagy az azt dekódoló eszközzel lehet valami.

Az Express átka?
 #43638  Szerző: nyikolaj

Igen ZOEY!
Ugyanaz a műsor szól mind 3 frekin.
És,hogy a debreceniek mit szólnak hozzá,hogy egy helyi műsorban borsodi városok iránt érdeklődnek?
Mit tudnának?!Semmit! :hehe:
D.u elcsíptem egy híreket,és a hírszerkesztő így kezdte:
Köszönés....XY vagyok......Debrecenben-15,Miskolcon -14,Sárospatakon- 13 'c van.
Először azt hittem,hogy rányomultak a 93.6-ra is,azért említették Miskolcot is,de lecsekkoltam,és nem volt igazam... ^^
Valószínű az van benne amit az előttem szólók írták,hogy nincsenek tisztába a B.A.Z megyei Maxos hullámokkal.... :lol:
 #43610  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:Egyébként mióta foglalkozik a Max a miskolci meterológiával,és a közlekedéssel?
A d.u-i műsorban a műs.vezetők kérték a hallgatóktól a miskolci infokat is.De minek?
a 101.8 be se jön Miskolc környékén....
Ugyanaz az adás megy még mindig Debrecenben és Tokajban? :o
És akkor mondjuk ehhez mit szólnak a debreceniek? Hogy műsorvezetőik miskolci infókat kérnek a hallgatóktól.
Amúgy meg kérhetnek, nem hinném, hogy egy debreceni/tokaji/szerencsi hallgató csak azért beutazna a borsodi megyeszékhelyre, hogy informálhassa a Max-ot a miskolci helyzetről... (megjegyzem: szerintem egyébként az van, hogy a műsorvezetők sem tudják pontosan, meddig szól az adásuk, mert ők valószínűleg csak a hamis térképet látták, és nem jöttek el Miskolcra, csekkolni, hogy tényleg szól-e... jah, és most azt gondolják, Miskolcon senki nem hallgatja őket, mert nem küldenek nekik infókat... és tényleg nem hallgatják őket, mert hogy nem is tudják)
 #43609  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:A d.u-i műsorban a műs.vezetők kérték a hallgatóktól a miskolci infokat is.De minek?
Mert ezt a debreceni potenciális hirdető/partner is hallja, és lefossa tőle a bokáját, hogy még ott is szól a reklámja, pedig nem... Beetetés. :D

Lehet ezt csinálni, csak nem hosszú távon...
 #43606  Szerző: nyikolaj

Egyébként mióta foglalkozik a Max a miskolci meterológiával,és a közlekedéssel?
A d.u-i műsorban a műs.vezetők kérték a hallgatóktól a miskolci infokat is.De minek?
 #42925  Szerző: Richmonde

nyikolaj írta:Akkor az már komoply,ha a 106 elér Egerig!
(persze,ha nem terjedésről beszélünk)
Valszeg egyébként az lesz, de majd lecsekkolom ismét.
 #42860  Szerző: nyikolaj

Akkor az már komoply,ha a 106 elér Egerig!
(persze,ha nem terjedésről beszélünk)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19