RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#4868  Szerző: Sokol404

Szegeden meg "egyfolytában" az MR2-t sugározza a helyi FM-es MR6 freki (93,1 MHz).
Ez pazarlás, mellesleg a minősége is gyengébb (112 kbps-jellegű, vagy annyi se), így mindenki a 104,6-ra teker, az az összes adó közül a legtisztább.
 #4857  Szerző: djlacee

Akkor inkább ne legyen MR2, hanem máskor is csak zenék !
 #4851  Szerző: tomee87

Debreceni MR6-on zenék mennek keverés nélkül és nem az MR2 :shock:

szerk.: Technikai hiba volt a közvetítésben és azért voltak zenék.
 #4401  Szerző: LuciFerko

az MR2-n bemondták a www.mr6.hu oldalt hogy ottis lehet majd hallgatni az esti meccset. Azthittem van már honlap de nem.
 #4388  Szerző: newman

jeek írta:Akkor úgy néz ki, h a Nyugat Magyarországiak a lusták :D
Ezt eddig is tudtuk, nem? :D
Az Acélvárosban keményen dolgoznak a jómunkásemberek hétvégén is!
 #4386  Szerző: tomee87

newman írta:Igen, nálunk minden nap 17:00-kor van az utolsó hírek. Mi kihasználjuk az összes lehetséges adásidőt, amit adnak nekünk, így hétköznap 6-18-ig, hétvégén pedig 8-18-ig adunk (Mr1 Krónika, és nótaszó kapcsolásokkal).
Ez nagyon helyes :) Akkor úgy néz ki, h a Nyugat Magyarországiak a lusták :D
 #4385  Szerző: newman

Igen, nálunk minden nap 17:00-kor van az utolsó hírek. Mi kihasználjuk az összes lehetséges adásidőt, amit adnak nekünk, így hétköznap 6-18-ig, hétvégén pedig 8-18-ig adunk (Mr1 Krónika, és nótaszó kapcsolásokkal).
 #4379  Szerző: tomee87

djlacee írta:mit mondanak ilyenkor a győri MR6-on? "Regionális adásunkkal holnap reggel 8 órakor vávrjuk önöket" :roll:
A miskolcin még vasárnap 17:00-kor is helyi adás megy, az utolsó helyi hírek asszem 17:00-kor van. Itt biztos van rá igény :P :mrgreen:
 #4378  Szerző: djlacee

mit mondanak ilyenkor a győri MR6-on? "Regionális adásunkkal holnap reggel 8 órakor vávrjuk önöket" :roll:
 #4345  Szerző: newman

Zsolt0911 írta:Az immáron kéthangos hírműsoroknak nem terveztek szignált?
A nagyobb léptékű reggeli (fél 7 és fél 8 ) és esti hírműsornak (17 óra) legalább lehetne címet adni és szignált csinálni. Régen volt az Észak-magyarországi krónika, az jól hangzott és szignálja is volt (még az MR6 előtti időből). Elő lehetne akár azt is venni, ha nincs pénz újat gyártani. Így van egy negyed órás hírműsor m.vezetővel és bemondóval, de nincs kerete a hírműsornak - szerintem. Egy opener, egy handlinezene, esetleg a végére valami kis lezáróval nagyon jól hangzana.
Vagy itt (is) meg van kötve a keze a vidéki szerkesztőségeknek, szóval csak ez az egy MR6-os általános szignált lehet használni mindenhová? Nem tudom, neked, illetve a munkatársaidnak mennyire tetszik, de nem túl változatos. Mondjuk, a reklám szignál legalább még a régi "miskolci rádiós" időszakból megmaradt. 8-)
Igen, meg van kötve a kezünk. Nem lehet Észak-magyarországi krónika a műsor címe, és akkor "tiltották le" a harangjátékot is, mint kezdőszignált (pedig szerintem az tipikusan miskolci volt).
A régi zenét se használhatjuk, és összesen 4 szignál van, amit hidd el, már már másfél hét után megutáltam én is. (Mondjuk én napi 8 órában hallom, szóval nekem könnyebb, mint másnak ;) )

Saját szignál kizárólag műsorblokkoknak lehet, de mint hírösszefoglalónak, nem lehet. Ne kérdezzétek a logikát, mert nincs.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 44