RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#43899  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:Érdekes, hogy a kábelrádiókért pénzt szednének, amíg előfizetők voltunk mi nem kértük, ennek ellenére jött az összes rádió adó :)
Nálunk is ingyen van az összes rádió. Lehet, hogy pont ezért veszik ki őket? A Swiss Pop-ot nagyon sajnálom. :cry:
 #43887  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Rádiót nemtom, de nem is érdekel.

Viszont a Jetix Play... Nemtom mi van, sorba veszik ki a csatornákat, ha így folytatják szolg. váltás lesz.
Pedig eddig a T-nél mindig csere vagy bővítés volt digitálison, de mostanában tényleg kezd csökkenni a csatornák száma. Úgy látszik ez már nem csak a UPC-nél kezd szokássá válni :(
Érdekes, hogy a kábelrádiókért pénzt szednének, amíg előfizetők voltunk mi nem kértük, ennek ellenére jött az összes rádió adó :)
 #43886  Szerző: Zoshi

Rádiót nemtom, de nem is érdekel.

Viszont a Jetix Play... Nemtom mi van, sorba veszik ki a csatornákat, ha így folytatják szolg. váltás lesz.
 #43885  Szerző: mlaszlo

Kikerülő rádióműsor
Központi fejállomásról ellátott területek* (5.1.1–5.1.3., 5.10., 5.12., 5.15. és 5.16)

CNN rádió, Sztár FM rádió, VIVA TV hangja, Info rádió, MTV Hungary TV hangja, Swiss Classic, VH-1 TV hangja, Swiss Jazz rádió; HBO TV hangja, Swiss POP rádió

http://www.telekom.hu/static/sw/downloa ... 100430.pdf

Mi történt, hogy ennyi rádióadót kivesznek? Néhány vidéki hálózaton még a Magyar Rádió adóiból is kerül ki (pl. MR5, MR6).

Kábelen pedig a digitális csomagból kikerül a Jetix Play.
 #43639  Szerző: Zoshi

Karbantartási munkálatok

2009. április 23.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a Magyar Telekom Nyrt jelátviteli rendszerének fejlesztési és karbantartási munkálatai miatt 2010.május 11-én hajnali 2 és 5 óra között Sat TV szolgáltatásunk teljes szünetelése -, valamint az analóg kábeltelevízió hálózatokon a Reflektor; a Film2+; a Cool; a Poén; a Sorozat+; a Film+; a F&H; a SportKlub; a DoQ; a MuzsikaTV; a Life Network; és az Ozone Network csatornák szünetelése várható.

Amennyiben a megjelölt időtartamnál hosszabb idejű szolgáltatás kimaradást tapasztalnak, kérjük, szíveskedjenek a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon azt jelezni.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk, és köszönjük megértésüket!
 #43631  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Hát.. Én sima crt-n nézem, nem a legroszabb minőségű adó, de jónak se nevezném. Olyan fakók a színek, és itt is tud kockázni, + az a ronda nagy sárga karika..

Több mint 1 éve van már itt, eddig 1 filmet néztem meg rajta asszem...
Akkor úgy látszik a gyenge minőség nem a UPC hibája. Még ha lenne is rajta érdekes film, LCD tv-n akkor se lenne kedvem megnézni, ennyire durván pixelesedni még a Direct-en sem láttam csatornát.
A Filmbox Family-nél ugyanez a helyzet, plusz még 128-as hangja van (bár szerintem még azt a szintet sem éri el), ami időnként torz is.
 #43625  Szerző: Zoshi

Hát.. Én sima crt-n nézem, nem a legroszabb minőségű adó, de jónak se nevezném. Olyan fakók a színek, és itt is tud kockázni, + az a ronda nagy sárga karika..

Több mint 1 éve van már itt, eddig 1 filmet néztem meg rajta asszem...
 #43621  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Filmbox Extra van itt is.
Köszönöm az infót, úgy látszik a honlapon nem javították át.
Amúgy milyen a minősége? UPC-n ugyanis nagyon gyengének találom. Rendszeresen kockásodik, pl. a Chicago c. film ajánlójánál annyira pixelesedik, hogy olvashatatlan a felirat. A Filmbox Family-re pedig nem is tudok mit mondani, annál a kép és a hang is katasztrófa.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 93