RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#44233  Szerző: mjoel

Hali!!
Gondolom erre sokan kiváncsiak. Holnap tárgyalja az ORTT.

25. 395/2010. A MÜTF Rádió Kft., a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Betegeiért Alapítvány, az
Ökorello Alapítvány, valamint Kalló Gyula (2009.szeptember 1. napján benyújtott pályázat)
nyertessé nyilvánított kisközösségi rádiók vételkörzetének kijelölésérıl és a mősorszolgáltatási
szerzıdés megkötése.
:D
 #43994  Szerző: hordozoi

donder írta:
hordozoi írta:88.0 Mhz-en elindult szerintem Balkány-ból a kisközösségi adás. Gondolom az lehet mert más nem nagyon van itt a környéken ezen a frekin, RDS nincs csak Sztereo a jel kb. 20-21dB éppen hogy bejön de monóban tökéletes. Nincs egész nap adás általában csak délelőtt valami anyák napi óvodás kultúr adás ment éppen, délben már semmi.

88.1 Mhz-es Zilah / Meszes RR1-et elnyomja teljesen itt.

Valószínű hogy a Méliusz rádióról (Debrecen) beszelsz...
Ilyen témájú a műsor, ezen a frekin van, és ezt is elnyomja időnként a 88.1 RRACTUAL (RR1) Zilah...
Tégláson még éppen venni...
;)

Nem az lesz mert most megint nincs adás, és valóban Hétköznap 6-18 Hétvégén 8-12-ig adnak. A Méliuszt a jelenlegi antennával nem tudom fogni.

http://www.alfaradio.hu/joomla_a/index.php
 #43987  Szerző: donder

hordozoi írta:88.0 Mhz-en elindult szerintem Balkány-ból a kisközösségi adás. Gondolom az lehet mert más nem nagyon van itt a környéken ezen a frekin, RDS nincs csak Sztereo a jel kb. 20-21dB éppen hogy bejön de monóban tökéletes. Nincs egész nap adás általában csak délelőtt valami anyák napi óvodás kultúr adás ment éppen, délben már semmi.

Valószínű hogy a Méliusz rádióról (Debrecen) beszelsz...
Ilyen témájú a műsor, ezen a frekin van, és ezt is elnyomja időnként a 88.1 RRACTUAL (RR1) Zilah...
Tégláson még éppen venni...
;)
 #43982  Szerző: hordozoi

88.0 Mhz-en elindult szerintem Balkány-ból a kisközösségi adás. Gondolom az lehet mert más nem nagyon van itt a környéken ezen a frekin, RDS nincs csak Sztereo a jel kb. 20-21dB éppen hogy bejön de monóban tökéletes. Nincs egész nap adás általában csak délelőtt valami anyák napi óvodás kultúr adás ment éppen, délben már semmi.

#43972  Szerző: nyikolaj

Jaj igen!Bocs! :P
 #43963  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Sőt a 98.9-en a Gazdasági is fogható valamennyire....az meg a Szinvát zavarná....
már ugye az avast ugye ;)
 #43962  Szerző: nyikolaj

Jó neked Centerweb.
;)
Egyébként A.dobszáig is elszólnak még a kisközök.Telóval én még tudom fogni.
Autórádióval nem is beszélve.
Egyébként sokat függ a földrajzi viszonyoktól is is.Az én lakásomban PL:a miskolci kerrádiok se jönnek be.Egy utcával feljebb pedig már full stereoval jönnek.
 #43961  Szerző: nyikolaj

Itt ahol vagyok nem fogható,de már hallgattam a Hernádvölgyét pl:Szikszón.Ott viszonylag tisztán bejön.
A zenék jók rajta,egyébként egy tipikus kisköz
Riportok vannak benne,főleg Aszaló községről szóló.
Szerintem egy jól összerakott kisköz.(Ha jól tudom este nincs adás)
 #43960  Szerző: centerweb

Hehe, én Miskolctol kb. 15km-re lakom keleti iranyaban (majdnem mint Megyaszo), es a haz emeleten konyharadioval is viszonylag turhetoen jon szinte az osszes miskolci kiskozossegi, 5 elemes fm anntennaval pedig rds stereo.
 #43959  Szerző: LuciFerko

hernádvölgye az milyen?
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 164