orrhang írta:Elfogadhatatlan, hogy megszűnt ez a RÁDIÓ! A legcsaládiasabb, legbarátibb rádió volt, és egyszerűen a LEGJOBB ebben a megyében! Pocsai Attila a pokolban dögöljön meg!!!!!!!
[...]
Az általad írtak pedig erősen szubjektívek és érzelmeken alapulnak, szakmailag egyáltalán nem volt a legjobb, sőt...
Orrhangnak teljesen igaza van! Szégyelld el magad, de villámgyorsan!
Ide bizony csak szakmai hozzászólásokat szabad írni, kizárólag szakmai tollakból! Természetesen a rádiózás minden érzelmet nélkülöz, persze, ha már te is legalább annyit letettél volna az asztalra, mint ÉN nem írnál ilyen hülyeségeket. Ez a szakma (bizony ez egy óriási szakma, talán az orvoslásnál is nagyobb) szigorú játékszabályokkal rendelkezik, aki nincs a szakma csúcsán az könnyen lemorzsolódik.
A fórum adminisztrátorainak pedig tanácsolnám, hogy töröljenek ki minden olyan tagot a fórumról, aki nem nyereséges rádiónál dolgozik és nincs tele a telefonkönyve más rádiók fejeseinek kontaktjaival. Bizony engem is idegesít már ez a sok szakmaiatlan hallgató. Nem értem, hiszen a nevükben is benne van, hogy "hallgat", azaz csöndbe' marad.