RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#44377  Szerző: Pasa

Ghee írta:kifejezetten hallgatható volt strandolás közben a Palatinus-tónál Dorogon.
Tavaly nyáron a Vadason szólt (szlovák oldal, párkányi strand). :yes:
 #44345  Szerző: Ghee

csirkebogár írta:Most úgy csináltok, mintha épp a csőd közelében járna a Kék Duna Rádió. Szerintem még épp most a legjobb, pár éve nagyon gagyi volt, tele szar zenével, viszont mostanra szerintem az egyik legjobb helyi rádió lett belőle, nekem csak a műsorvezetők beszabályozottsága nem tetszik, annyira hallani, hogy szóról szóra meg van vágva minden hozzászólás, emiatt élettelen, konzerv.
Nem tudom, hogy most milyen, de jó pár éve kb. 2004 környékén is profin volt összerakva a műsor - zeneileg volt kivetnivaló, de az sem volt vészes, kifejezetten hallgatható volt strandolás közben a Palatinus-tónál Dorogon. :yeah:
Azóta be is szüntették a zenét a strandon pár éve...
 #44327  Szerző: orrhang

Az nem is lényeg náluk. A műsvez csak egy kiegészítő szerepet tölt be, elmondja, ami fontos és kész. Nem egy kifejezett talk rádió.Egyébként egyetértek nagyon kellemes hallgatni
 #44293  Szerző: csirkebogár

Most úgy csináltok, mintha épp a csőd közelében járna a Kék Duna Rádió. Szerintem még épp most a legjobb, pár éve nagyon gagyi volt, tele szar zenével, viszont mostanra szerintem az egyik legjobb helyi rádió lett belőle, nekem csak a műsorvezetők beszabályozottsága nem tetszik, annyira hallani, hogy szóról szóra meg van vágva minden hozzászólás, emiatt élettelen, konzerv.
 #44207  Szerző: szemilan

djlacee írta:Lassan kezdenek nagyon eltávolodni a Dunától. Apropó, nem járnak le a mostani frekijeik?
Dede
 #43880  Szerző: ravasz

Igazad van. :yes:
 #43873  Szerző: Pasa

Értem. Akkor béreljék ki, mert valamit már kéne kezdeni vele. Azon a frekin Verőcétől Angyalföldig lehet sugározni, a Kék Dunának nem lenne rossz.
 #43853  Szerző: ravasz

Pasa írta:
centerweb írta:Budapest környékén is próbálunk lépni, de egyelőre nincs konkrét lehetőség.
Ott vergődik a 97,3-on az Abszolút, ami - úgy tudom - ráadásul eladó. Emellett dunaparti és főváros melletti telephely. :o
Nem lehet eladni, mert egy cég a 88.1-el. Max kibérelni tudnák az N-Joytól.
 #43846  Szerző: Pasa

centerweb írta:Budapest környékén is próbálunk lépni, de egyelőre nincs konkrét lehetőség.
Ott vergődik a 97,3-on az Abszolút, ami - úgy tudom - ráadásul eladó. Emellett dunaparti és főváros melletti telephely. :o
 #43833  Szerző: djlacee

Lassan kezdenek nagyon eltávolodni a Dunától. Apropó, nem járnak le a mostani frekijeik?
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 47