RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#4445  Szerző: Luigi

Ma délután Kassán voltam, út közben az autóban a Híd rádió szólt. Szerettem volna megtudni, hogy meddig lehet hallgatni a műsorát, azonban ez nem sikerült, ugyanis sima Philips autórádióval Kassán tökéletes minőségben szól! Kassán túl nem mentem, de visszafelé is ez szólt így legalább azt megtudtam, hogy Abaújszántón még szól, Tállyán már nem - valahol a két település között tűnik el a műsor.
Szerintem sokkal több van ebben a rádióban, mint az, hogy javarészt ismeretlen zenék szólnak egy-egy szignállal megszakítva, illetve, hogy óránként elmondják a Rádió Hírszolgálat híreit. Igaz, hogy kifelé menet hallottam valamilyen műsorfélét, ami nagyon ismerősnek tűnt a Rádió35-ből :)
Pörgősebb zenékkel és persze ÉLŐ műsorvezetéssel szerintem sikeressé lehetne tenni, mert ne felejtsük el, hogy Kassa Szlovákia második legnagyobb városa, és az sem mellékes, hogy Kelet-Szlovákia lakosságának nagy része magyar anyanyelvű. (A rádióhullámok pedig nem állnak meg a - már nem is létező - országhatárnál)
 #4244  Szerző: djlacee

legalább nem unatkozunk, nem úgy, mint Nyugat Dunántúlon pl. ahol a nyitó hozzászólásokon kívül szinte nincs is más hsz. a topicokban
:roll: :roll:
 #4239  Szerző: nyikolaj

ja,ez érdekes.
 #4234  Szerző: tomee87

Itt Sátoraljaújhelyen érdekes a vétele. Eléggé vetekszik a 100,5 Európával, bár érdekes, mert nem olyan erős a 100,5 mint hittem volna, jóval gyengébb a vétele a 103,9 RETROnál.

Kicsit OFF: így végignézve a fórumon, elég jó érzés az, h Budapest után, az Észak-Magyarországi rádióknál van a legtöbb hozzászólás, mondhatni, errefelé legalább pezseg a rádiós élet, és mindig történik valami, az más kérdés, h néha néha rossz irányba mennek a dolgok, de legalább nem unatkozunk, nem úgy, mint Nyugat Dunántúlon pl. ahol a nyitó hozzászólásokon kívül szinte nincs is más hsz. a topicokban :)
 #4219  Szerző: centerweb

ja, bocs. igazad van. azt hittem, hogy a szignálhangot mondod. az Expressben a reklámokat mondja ez a csávó.
 #4201  Szerző: paradigm

centerweb írta:a Hídnak teljesen más van.
Szerintem meg ugyanaz a hang, vedd fel, hallgasd meg. Sőőt továbbmegyek. Ez az Expresses hang mondja az Eper rádióban a City taxis reklámot is. Elég jellegzetes, könnyen felismerhető.
 #4197  Szerző: centerweb

elvégre kiváló minőségben lehet fogni a megyeszékhelyen.
azért ez nagyon erős tulzás. konyharádióval esélytelen a vétel.
de a hang ugyanaz volt, mint az Express szignáljáé.
a Hídnak teljesen más van.
 #4187  Szerző: paradigm

VidámSrác írta: persze lehet, hogy valakinek megjött az esze, és a gold fm végéhez közeledve úgy döntöttek, hogy az expresst mégiscsak abaújba, hegyaljára és a környékükre pozícionálják, (és nem miskolcra!) ez a híd rádió pedig egy elsősorban miskolcról szóló főadó lesz, elvégre kiváló minőségben lehet fogni a megyeszékhelyen.

ez ugye mind csak feltételezés, mert esélyes, hogy a vezetőknek eszük ágában sincs jó rádiót csinálni, (láttunk már ilyet) és az is lehet, hogy az adóteljesítmény most éppen nem teljesen annyi, mint amennyinek lennie kell...
Meg persze lehet azért is, mert az ORTT mostmár annyit macerálja őket, hogy kellene valamit kezdeni ezen a frekvencián ennyi idő után, hogy tessék-lássék jelleggel valamit adnak. Ami igaz baromira nem felel meg a saját gyártású műsor kategóriájának, mert ahogy írjátok a Hídban lement dolgok már egyszer elhangozhattak a Rádió35ben, de a hangok legalábbis onnan ismerősek. Ez alapján felmerül a gyanú, amit már boncolgattunk itt, hogy mi lehet a pontos összefüggés ezek között a rádiók között.
Tegnap hallgattam kicsit a Hidat. Volt valami Jazz Klub szingál, aztán normál popzene. Meg hallottam Hídrádiós szignált is, na persze nem kell semmi komolyra gondolni, de a hang ugyanaz volt, mint az Express szignáljáé.
 #4178  Szerző: Obladioblada

Csatlakozom. Ha akarnának ezzel valamit kezdeni, már megtették volna. Nagy luxus, hogy több mint egy évig csak zenélgetnek, aztán betesznek mindenféle szirszar konzerveket. A zenék lehet hogy jók, de mint közszolg. freki, itt is a tartalomnak kellene dominálni, az pedig a nullával egyenlő. Az Express Team-től ne várjunk semmit.
 #4176  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Kovezzetek meg,de szerintem a Hid, elég jo rádio lesz.
huh, akkor most megkövezlek... :lol: :lol: :lol:

hogy ebből sem lesz semmi, arra a tulajdonosi / vezetői / befektetői háttér a garancia: a rádió 35 sem a régi, kicsit elfáradt már és frissítésre szorulna, az expressről meg inkább ne is beszéljünk. tehát miért éppen az új híd rádióból lehetne bármi is? (emlékezzünk: nagyon sokáig úgy volt, hogy a híd is express lesz, csak valamiért nem tudták összekapcsolni. egy utalás erre még mindig ott van az express honlapján.)

persze lehet, hogy valakinek megjött az esze, és a gold fm végéhez közeledve úgy döntöttek, hogy az expresst mégiscsak abaújba, hegyaljára és a környékükre pozícionálják, (és nem miskolcra!) ez a híd rádió pedig egy elsősorban miskolcról szóló főadó lesz, elvégre kiváló minőségben lehet fogni a megyeszékhelyen.

ez ugye mind csak feltételezés, mert esélyes, hogy a vezetőknek eszük ágában sincs jó rádiót csinálni, (láttunk már ilyet) és az is lehet, hogy az adóteljesítmény most éppen nem teljesen annyi, mint amennyinek lennie kell...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19