RADIOSITE Fórum

• Egyéb DX (Wi-fi, GSM, weather station, stb...)

#46299  Szerző: donder

LuciFerko írta:havernál meg ottvan a 30 megás ingyen net a szomszéd wifijéről :D
Itthon meg nem is használom a saját wifis netet, mert van ingyen wifi a főiskolában. (mellette lakunk). RaUniDeb5E az ssid, és elég szépen be szokott terjedni... Valamelyik nap pl. nem kellett az irányított wifi antenna a fogásához... :) Ja és persze ez sincs levédve... :gonosz:
 #46256  Szerző: LuciFerko

havernál meg ottvan a 30 megás ingyen net a szomszéd wifijéről :D
 #46255  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:
Ghee írta:Sok esetben a router sincs védve, hanem pl.: SMCknél a szokásos smc/smcadmin a belépés és akkor azt állítasz át neki amit akarsz. Félelmetes, hogy egyesek mennyire tesznek az egészre, megveszik, plug-n-play, oszt' jónapot.
Egy hülyegyerekkel így szúrtam ki tavaly 8-)
Én MSI-t bütykölök, fel mek adminfelületre azt csinálok amit akarok! :D
 #46253  Szerző: LuciFerko

Ghee írta:Sok esetben a router sincs védve, hanem pl.: SMCknél a szokásos smc/smcadmin a belépés és akkor azt állítasz át neki amit akarsz. Félelmetes, hogy egyesek mennyire tesznek az egészre, megveszik, plug-n-play, oszt' jónapot.
Egy hülyegyerekkel így szúrtam ki tavaly 8-)
 #46239  Szerző: Ghee

Sok esetben a router sincs védve, hanem pl.: SMCknél a szokásos smc/smcadmin a belépés és akkor azt állítasz át neki amit akarsz. Félelmetes, hogy egyesek mennyire tesznek az egészre, megveszik, plug-n-play, oszt' jónapot.
 #46141  Szerző: Szd96

Jah ilyen hülye nevet kitalálni :shock: :lol:
Meg PITYU WIFI :lol:
 #46138  Szerző: LuciFerko

Atyalapatyalahomhom :lol:
 #44349  Szerző: Ghee

VR5000 írta:
Gyurii91 írta:DX-eljétek le az órámat! Rádiós asszem 77.5Khz-en kapja a jelet. :D
Egy órát elég nehéz DX-elni... :wailing:

De 77,5 kHz-en ezt hallod: :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=LyEuxNplNrs
Nem beszélve arról, hogy az óra ebben az esetben csak vevő.

Egy számítógépet már lehetne DX-elni annak van elég kisugárzott frekije, pláne levett oldallappal. :D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 37