RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#44881  Szerző: mlaszlo

A netboard fórumon írták, hogy a mai naptól ismét elérhető a TV6 a műholdas szolgáltatásban. A TV6 a Story TV helyére (12563 H) került, a Story TV pedig a Top Shop TV (12718 V) helyére.
 #44739  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Nyaraló akció

http://www.digikabel.hu/nyaralo_
Nem lenne rossz ajánlat ez, de ha utánaszámolsz, akkor ebben sok akció nincs. Ez egy normál előfizetés a Digi csomagjaira, amely csak októberig érhető el, utána automatikusan szüneteltetik a téli hónapokra. Mindenesetre maga az ötlet jó.
 #43825  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Nézd kisebb TV-n ott élvezhető a kép.
:)
Ezzel csak az a probléma, hogy egy LCD tv esetében ha kisebbet veszel akkor már azon is látványos különbség lehet egy jó és egy gyengébb minőségű szolgáltatásnál. Ami mondjuk elmegy egy 55 cm-es normál tv-n, az egy hasonló nagyságú LCD-n már nem mutat olyan jól. A Direct-nek is ezért volt muszáj is lépnie, mert a T-Sat hasonló áron jobb minőséget kínált, a lapos tv-k elterjedésével pedig már az ár mellett a minőség is választási szempont lett.
 #43818  Szerző: csokie

Pl úgy felejtette el a csatornák Sorrendjét, hogyha frissítette magát akkor minden elugrott a beállított helyéről.
 #43812  Szerző: Mauro

csokie írta:Tudod mikor fizetnék azért a szar kockásképes, hangkésős, csatornaelfelejtőboxos Diginek... (Humax beltéri). 2 évig elég volt belőlük.
Hogy tudja elfelejteni a box a csatikat?
Nézd kisebb TV-n ott élvezhető a kép.
:)
 #43809  Szerző: csokie

Tudod mikor fizetnék azért a szar kockásképes, hangkésős, csatornaelfelejtőboxos Diginek... (Humax beltéri). 2 évig elég volt belőlük.
 #43782  Szerző: nyikolaj

Mauro írta:Fizess elő.

;)
Van nekem még a digi mellett helyi kábel is... ;) Nem kell az a sok...
Egyébként szerintem is lesz kulcs a nagra3-hoz majd idővel....
Anno,én a UPC-t is tudtam nézni előfizetés nélkül :hehe: (jó rég volt már az....)De :sealed:

A helyi kábel,meg azért jobb,mert akárhány tv-re betudod húzni...Nálunk speciel 4 tv-re van... ;) De ez is :sealed: ;)
 #43768  Szerző: LuciFerko

lassan szerintem megszületik a hack erre is :)
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 88