RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#44761  Szerző: donder

Hát igen, az Oxygén meg a Corvinuson kív. még kellene (vidékebbre), de mégegyszer mondom hogy ezellen nem tehetünk semmit. Csak annyit, ha összeáll egy csoport, összedob jókora összeget, vesz egy omniát, és egy kis helyet (pl. egy iroda), összeállít pár hangot (teszem azt FL studio) és máris mehet a pályázat a lassított nagyfejesekhez... (akár helyi, akár kisközről beszélünk...)
 #44759  Szerző: djlacee

Mit szóltok be, nálunk meg a megyében egyetlen egy darab kisközösségi rádió van, az is Győrben.
 #44757  Szerző: donder

nyikolaj írta:Hogy miért,azt nem tudom( mi borsodiak sem).
Az ortt is olyan megyeszékhelynek mér ki frekiket is ahol már tele van a placc...
Pedig Miskolcon több helyi rádióra is lenne igény.
Ne felejtsük már el,hogy Miskolc a zene városa!!!
Egyszerűen nem értem egyáltalán......
Elhiszem, (és szerintem mindenki elhiszi) hogy rohadtul szükség lenne rá, de hidd el (higgyétek el) hogy EZIRÁNT NEM TUDUNK SEMMIT SEM TENNI!!! Valami okból kifolyólag BAZ megye lemaradt/kimaradt/vagy nem tudom...
Ismerek ott emberkéket, akik írtak már tekintélyes darabszámú e-mail-t, de még nem is reagáltak rá...
Az ORTT egy (kettő) szóval egy lassított felvétel... :(
 #44754  Szerző: donder

Zoey írta:
nyikolaj írta:Én már korábban is mondtam(más topikokban is),hogy Miskolc le van szarva magasról...
EZ VAN!
Sajnos ezt én is így látom... de hogy miért...
Vannak bizonyos törvények, és rendeletek, aminek ugyan semmi értelmük (nem mindegyiknek), de vannak, és mint azt tudjuk, azokat be kell tartani (már amennyire...) :(
És lehet olyan is a dologban, hogy érdekeltsége van eziránt az ORTT-nek + NHH-nak... (nem tudom, de lehet), Nameg a politika is erősen befolyásolja... (Lásd: Helló rádió (...), vagy Neo...) :(
 #44753  Szerző: nyikolaj

Hogy miért,azt nem tudom( mi borsodiak sem).
Az ortt is olyan megyeszékhelynek mér ki frekiket is ahol már tele van a placc...
Pedig Miskolcon több helyi rádióra is lenne igény.
Ne felejtsük már el,hogy Miskolc a zene városa!!!
Egyszerűen nem értem egyáltalán......
Na mindegy!Nem idegesítem magam!!! :shoot: :shoot: :shoot:
 #44750  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:Én már korábban is mondtam(más topikokban is),hogy Miskolc le van szarva magasról...
EZ VAN!
Sajnos ezt én is így látom... de hogy miért...
 #44749  Szerző: nyikolaj

Én már korábban is mondtam(más topikokban is),hogy Miskolc le van szarva magasról...
EZ VAN!
Egy ilyen nagy várossal nem szabad volna ezt csinálni....
Fleg az ortt-nek aki mindennél jobban tudja,hogy savanyú itt a helyzet,és csak húzza az időt meg minden...
Törődjünk bele....!!! :hit:
 #44747  Szerző: donder

Türelem... Egyszer mindennek el jön az ideje... Lehet hogy 1 nap, lehet hogy 1 év... :boldog: :)
 #44746  Szerző: Zoey

És bár itt OFF-nak számít, de mikor lesznek már a kereskedelmi/közszolgálati frekik kiírva Miskolcon? A Goldé, az Expressé, meg még ami van (talán 101,6?).
Ideje lenne már ezeknek is, mert lassan egy éve erről beszélünk, és semmi nem történt még ez ügyben. Pedig miután kiírják, még sok idő az eredmény meghirdetése, meg mire a rádió ténylegesen el is indul... Vicces, de 2009-ben erre a kérdésemre sokan azt mondták, talán idén nyáron el tudnak majd indulni ezek. Hát így nem hinném...
 #44741  Szerző: tommyboy32

mikor lesznek más miskolcon az új kisközök? és melyek lesznek azok?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 164