RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#44772  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Nem volt szó valami 3D tesztről? A másik meg, ne még egy fizetős csomagot csináljanak, hanem végre legyen igazi INGYENES választék, legyenek ingyenes tematikus csatornák is!
A 3D teszttel nem tudom mi lesz, de ha elindul ez a fizetős csomag, akkor sok hely a jelenlegi két multiplexen nem lesz.

Az ingyenes csatornák terén az a baj, hogy jelenleg egy csatornának sem érdeke felkerülni a DVB-T-re. A sugárzás sokba kerül, plusz nézőszámot pedig alig hozna ezzel a tetőantennás lefedettséggel, ráadásul csökkenne a kábelesektől befolyó jogdíj.
Ez a fizetős csomag ugyanakkor szerintem csak akkor lesz életképes, ha 1000.-Ft alatti összeg lesz a havidíj, különben jobban megéri egy másik szolgáltatásra előfizetni, mivel a DVB-T induló költségei jelenleg elég magasak.
 #44769  Szerző: Mauro

3D-ről én is hallottam. Csak nem hivatalos helyről. Így ki tudja igaz e. Meg amúgy hány 3D TV lehet MO-n.
"ingyenes tematikus csatornák"
Nálunk arról ne is álmodj.
 #44768  Szerző: djlacee

Nem volt szó valami 3D tesztről? A másik meg, ne még egy fizetős csomagot csináljanak, hanem végre legyen igazi INGYENES választék, legyenek ingyenes tematikus csatornák is!
 #44766  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
...ezt követően a közeljövőben elindul az Antenna Hungária új szolgáltatása.
A mi?
Pontos infó nincs róla, de valószínűleg egy fizetős csomag kerül majd bevezetése.
 #44762  Szerző: donder

AntDig TV :boldog:
 #44758  Szerző: Mauro

Biztos 3D.

:)
 #44751  Szerző: djlacee

...ezt követően a közeljövőben elindul az Antenna Hungária új szolgáltatása.
A mi?
 #44740  Szerző: mlaszlo

Új frekvencián az RTL Klub, TV2 és Euronews május 11.-től a Mindig TV-n!

Az Antenna Hungária tájékoztatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás nézőit, hogy 2010. május 11-étől az RTL Klub, a TV2, valamint az euronews csatornák átrendezését hajtja végre a MinDig TV szolgáltatást illetően. A fenti csatornák műsora az eddigi C jelű multiplex helyett az A jelű multiplexen érhető el.

A változás kizárólag a digitális földfelszíni televíziós felhasználókat érinti, az analóg földfelszíni televíziós szolgáltatás nézőit nem.

A digitális földfelszíni televíziós multiplexek átrendezésére a tartalomválaszték kibővítésének előkészítéseként kerül sor, ezt követően a közeljövőben elindul az Antenna Hungária új szolgáltatása. - áll az Antenna Hungária közleményében.
 #44425  Szerző: donder

Amúgy a Kékes kielégíti Szolnokot?? Nem tudom, de szerintem nem ér el odáig... :oops:

Szerk: Szerkesztve donder által.
 #44423  Szerző: djlacee

Mauro írta:A MinDig TV szolgáltatást használók aránya elérte a földfelszíni háztartások számának 10 százalékát

http://dtvnews.hu/content/mindig-tv-szo ... 10-sz-zal-
kevés
de a lefedettség is kevés
Én mihelyst lehet, váltok
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 203