RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#44807  Szerző: donder

Zsolt írta:Az HBO kerüljön fel, méghozzá ingyen.
Méghozzá egyből a HD-t! De hát jó is lenne ingyen... :yeah:
 #44806  Szerző: Zsolt

Az HBO kerüljön fel, méghozzá ingyen.
 #44805  Szerző: djlacee

Akkor legalább a Cool kerüljön fel a DVB-T -re
 #44803  Szerző: mlaszlo

donder írta:Nem tudja valaki véletlen (vagy sejti) hogy mikor lesz bővítés a MinDig TV MUX-aiban?? Nagyon ráférne már... :(
Új multiplex csak az analóg lekapcsolása után indulhat (várhatóan 2012. januártól), addig ez a kettő áll rendelkezésre. Ugyanakkor ha az ingyenes részt nézem, akkor ez a jelenlegi kettő sincs kihasználva, fizetős csomagra pedig nem tudom mekkora igény lesz.
 #44798  Szerző: donder

Nem tudja valaki véletlen (vagy sejti) hogy mikor lesz bővítés a MinDig TV MUX-aiban?? Nagyon ráférne már... :(
 #44797  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:De pl DoQ, SportM meg tudna élni szerintem, mivel ugye több csatornája van a társaságoknak amik ezt a két csatornát is üzemeltetik. A Hálózat meg csomó földi helyi tv-n is megy, amik ingyenesek, így ha lesz helyi multiplex is, akkor a hálózat is gyakorlatilag része lehet a DVB-T -nek. A többi csatornával meg csak meg lehetne egyezni.
A Doq nem hiszem, hogy sokat segítene a DVB-T-n, a Sport M esetében pedig ahogy mondtam, közre játszhatnak jogi kérdések is, valamint a kábelesek is közbe szólhatnak, hogy akkor a Sport1-2-ért sem fizetnek annyit, ha a közvetítések egy része ingyenesen is elérhető máshol.
A Hálózat érdekes kérdés, a kábelesektől szedik a jogdíjat, ugyanakkor az esti órákban valóban sok helyen ingyenesen is elérhető. Nem tudom ezt hogy sikerült kijátszaniuk.
 #44782  Szerző: Mauro

djlacee írta:De pl DoQ, SportM meg tudna élni szerintem, mivel ugye több csatornája van a társaságoknak amik ezt a két csatornát is üzemeltetik. A Hálózat meg csomó földi helyi tv-n is megy, amik ingyenesek, így ha lesz helyi multiplex is, akkor a hálózat is gyakorlatilag része lehet a DVB-T -nek. A többi csatornával meg csak meg lehetne egyezni.

Szerinted mekkora igény lenne a Hálózat-ra DVB-T-n?
A többi csatiba meg ne reménykedj.
 #44776  Szerző: djlacee

De pl DoQ, SportM meg tudna élni szerintem, mivel ugye több csatornája van a társaságoknak amik ezt a két csatornát is üzemeltetik. A Hálózat meg csomó földi helyi tv-n is megy, amik ingyenesek, így ha lesz helyi multiplex is, akkor a hálózat is gyakorlatilag része lehet a DVB-T -nek. A többi csatornával meg csak meg lehetne egyezni.
 #44775  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Ingyenes tematikus csatornák alatt olyanokra gondoltam, amik viszonylag megfizethetőek, és nem dőlnének be, ha kódolatlanul elérhetőek lennének, vagy már eleve most ingyenesek más platformokon. Például DoQ, 1 Music Channel, BPETV, FXTV, Hálózat, SportM... Nem feltétlenül kellenek igényes csatornák, csak el lehessen mondani, hogy van választék, érdemes áttérni erre a MinDigTV-re.
A Doq és a Hálózat nem ingyenes sehol sem, műholdon kódoltak és főként a kábelesektől szedett jogdíjból élnek, nem tudnának akkora nézőszámot produkálni a DVB-T-n, hogy az jelentős reklámbevétel növekedéssel járjon, ami fedezné a plusz költségeket.
A SportM szintén kódolt csatorna és ennél a csatornánál szempont az is, hogy az adott közvetítési jogok milyen terjesztésre szólnak. Amikor a Sport1 alap, illetve családi csomagos lett prémiumcsatorna helyett, akkor volt is ebből probléma, hogy a magyar foci jogtulajdonosa egy időre elvette a Sport TV-től a közvetítési jogot, mert az előfizetéses prémium csatornára szólt és a Sport1 már nem az volt.
BPETV és az FXTV nem biztos, hogy meg tudná fizetni a DVB-T terjesztést, ugyanis többszörösébe kerül, mint a műholdas sugárzás (és a BPETV az utóbbit se nagyon tudta fizetni).
 #44773  Szerző: djlacee

Ingyenes tematikus csatornák alatt olyanokra gondoltam, amik viszonylag megfizethetőek, és nem dőlnének be, ha kódolatlanul elérhetőek lennének, vagy már eleve most ingyenesek más platformokon. Például DoQ, 1 Music Channel, BPETV, FXTV, Hálózat, SportM... Nem feltétlenül kellenek igényes csatornák, csak el lehessen mondani, hogy van választék, érdemes áttérni erre a MinDigTV-re. Esetleg úgy is el lehetne osztani néhány csatornát, mint a DAB+on a Swiss zenei csatornákat, valamilyen más forrásból szedik, ingyenesek és itt meg közzéteszik.
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 203