RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#44812  Szerző: donder

djlacee írta:Volt vele riport a Naplóban, azt mondta, 20 év alatt így rögzült benne a dalszöveg
0,00002 agytekervénnyel, meg is hiszem azt... :X.:
 #44810  Szerző: djlacee

Volt vele riport a Naplóban, azt mondta, 20 év alatt így rögzült benne a dalszöveg
 #44809  Szerző: SzD

Az egészben csak azt nem értem, hogy ha valaki egyáltalán nem tud angolul, akkor minek próbálkozik ezekkel? :S
Ez kb olyan, mint F. Pákó. Lehet, hogy neki sem a magyar "zenéket" kellene erőltetni.
 #44808  Szerző: donder

Szd96 írta:Ez egy igazi HÜLYE :wailing: :lol: Nem is értem egyáltalán, hogy juthatott a zsűri elé.
Szerencséje volt...
Otthon még olyan szépen ment... Nem értem itt miért nem volt jó... Talán a hangzás miatt??
:shock: :lol: :lol:
 #44804  Szerző: Szd96

Ez egy igazi HÜLYE :wailing: :lol: Nem is értem egyáltalán, hogy juthatott a zsűri elé.
 #44800  Szerző: csokie

OMG :D http://www.youtube.com keresőjébe irjátok be hogy "alphaville big in japan"! Bikicsunájt hozza ki elsőre :D :D :D
 #44799  Szerző: SzD

Sajnos igen... :wailing:
És az egészben az a legrosszabb, hogy nagyon fülbemászó szarság, és nehéz volt kiverni a fejemből. :D Meg aztán elég unalmas, hogy most mindenki ezzel poénkodik. Egyszer-kétszer oké, de hogy ez még mindig vicc tárgya legyen...ennyire azért nem jó.
 #43866  Szerző: donder

Kép

:hehe: :hehe:
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 187