RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#44962  Szerző: drkotasz

nem éppenhogy a DVB-T miatt több hely lenne mindenkinek?...
 #44960  Szerző: Mauro

Hot Bird most is tele Olasz regionális adókkal. Lehet hogy akinek nem jut hely DVB-T-n az csak ott fog adni. Ez csak tipp mondjuk. Nem tudom biztosra.
 #44957  Szerző: LuciFerko

Amúgy az olaszoknál hogy akarnak átállni? VHF1-3-UHF sáv tele van náluk kb. Ezermillió helyi és számos országos adó.
 #44914  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: Hát de nehogy már egy 59000-es városnak ne legyen helyi földi TV-je, basszus
Ha az MTV Regionális is menni fog, akkor meg lesz a technika a Pulzus-Info TV-nek is.
Nem tudom mi alapján döntik ezt el. Sajnos itt nálunk az Érd TV is csak kábelen megy, pedig egész jó műsora van.
Valószínűleg azt is nézik, hogy az adott területen hányan nézik földi antennával a csatornákat. Ha viszonylag kevesen, akkor nem biztos, hogy megéri földi sugárzásra költeni. Budapesten sincs földi sugárzású csatorna (kivétel a Csepp TV), szinte mindegyik helyi csatorna csak kábelen megy.
Az MTV regionális más eset, mert az a DVB-T-n kerülhet elosztásra és az egy nagyobb régiónak szól, nemcsak egy városnak. Bár erről a csatornáról én még nem nagyon hallottam, hogy tényleg elindul-e.
 #44912  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
djlacee írta:Arra van esély, hogy olyan helyi TV is felkerül, ami eddig csak kábelen volt?
Ha ki tudja gazdálkodni a földi sugárzás plusz költségeit és kap rá engedélyt az ORTT-től, akkor szerintem lehet rá esély. Ugyanakkor inkább azt tartanám valószínűnek, hogy azok lesznek elérhetőek majd DVB-T-n, amelyek jelenleg is foghatóak földi sugárzásban.
Hát de nehogy már egy 59000-es városnak ne legyen helyi földi TV-je, basszus
Ha az MTV Regionális is menni fog, akkor meg lesz a technika a Pulzus-Info TV-nek is.
 #44910  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Arra van esély, hogy olyan helyi TV is felkerül, ami eddig csak kábelen volt?
Ha ki tudja gazdálkodni a földi sugárzás plusz költségeit és kap rá engedélyt az ORTT-től, akkor szerintem lehet rá esély. Ugyanakkor inkább azt tartanám valószínűnek, hogy azok lesznek elérhetőek majd DVB-T-n, amelyek jelenleg is foghatóak földi sugárzásban.
 #44908  Szerző: djlacee

Arra van esély, hogy olyan helyi TV is felkerül, ami eddig csak kábelen volt?
 #44864  Szerző: LuciFerko

Mauro írta:
djlacee írta:Akkor legalább a Cool kerüljön fel a DVB-T -re
Abba se reménykedj. Meg amúgy is tele van ReTeK régi műsoraival. Így sok értelme nincs.
:gülü2:
 #44848  Szerző: Mauro

djlacee írta:Akkor legalább a Cool kerüljön fel a DVB-T -re
Abba se reménykedj. Meg amúgy is tele van ReTeK régi műsoraival. Így sok értelme nincs.
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 203