RADIOSITE Fórum

• Rádió Max - Debrecen - 106.0 MHz

#46471  Szerző: gabor15

Richmonde írta:Tegnap sokadjára ismét megfogtam Egerben a 106.0-át. Mostanában Europa 2-t hallgatok és abba szólt bele. Az kizárt, hogy folyamatosan tropo lenne.
Mostanában a 4-es úton megyek Debrecenbe és már Karcag előtt pár km-el bejön a 106.0-án, Püspökladánytól már RDS-el. A többi debreceni adó pedig csak Kaba után fogható.
 #46452  Szerző: Richmonde

Tegnap sokadjára ismét megfogtam Egerben a 106.0-át. Mostanában Europa 2-t hallgatok és abba szólt bele. Az kizárt, hogy folyamatosan tropo lenne.
 #45187  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:az egy másik, ennél bonyolultabb procedúra, aminek - az eltérő státusz okán - sikeressége sem garantált.
Ez a lényeg igazából... Úgyhogy várjunk még ezzel. Lehet neki örülni, vagy nem, de a lényeg, hogy egyelőre azt sem tudni, hogy ez most közszolg., vagy ker., és ha ilyen-ha olyan miért, mikortól, stb. Hogyan akarják kivitelezni, érdekli e őket, vagy sem, lásd express, ilyenek.
 #45144  Szerző: Zoey

VidámSrác írta:
Zoey írta:Lehet, hogy volt már. Mindenesetre az aláhúzott rész nekem nem világos.

766/2010 (IV. 28.) sz. ORTT határozat

a Hegyalja Média Kft. Sárospatak 89,8 MHz és Tokaj 101,8 MHz műsorszolgáltatásainak kiválása az Abaúj Rádió Kft. hálózatából

A Testület az előterjesztés mellékletét képező szerződésmódosítások elfogadásával tudomásul veszi a Hegyalja Média Kft. Sárospatak 89,8 MHz és Tokaj 101,8 MHz műsorszolgáltatásainak kiválását az Abaúj Rádió Kft. hálózatából, hozzájárul a Hegyalja Média Kft. műsorszolgáltatásai állandó megnevezésének Rádió Max 89,8-ra és Rádió Max 101,8-ra történő változtatásához, valamint a fentiekre tekintettel módosítja az Abaúj Rádió Kft. Szikszó 93,6 MHz műsorszolgáltatása vonatkozásában megkötött műsorszolgáltatási szerződését.
a tokaji és a sárospataki frekvencia eddig az express-hálózat része volt. most már nem az, és máshogy is hívják (ugye maxnak). ezeket gondolom oda-vissza le kell papírozni, ennek érdekében pedig módosítani kell a műsorszolgáltatási szerződéseket mind tokaj és patak, mind pedig az "anyafrekvencia" vagyis szikszó vonatkozásában. (most már nem része tokaj és patak a szikszói hálózatnak, a szikszói hálózat pedig már nem terjed ki tokajra és patakra.)
persze ez még nem jelenti azt, hogy a hegyaljás rádió automatikusan és legálisan hálózatban működhet a debreceni maxszal, mert az egy másik, ennél bonyolultabb procedúra, aminek - az eltérő státusz okán - sikeressége sem garantált.
Aha, vmi ilysmire gondoltam én. Köszi VidámSrác!
 #45124  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Lehet, hogy volt már. Mindenesetre az aláhúzott rész nekem nem világos.

a Hegyalja Média Kft. Sárospatak 89,8 MHz és Tokaj 101,8 MHz műsorszolgáltatásainak kiválása az Abaúj Rádió Kft. hálózatából

A Testület az előterjesztés mellékletét képező szerződésmódosítások elfogadásával tudomásul veszi a Hegyalja Média Kft. Sárospatak 89,8 MHz és Tokaj 101,8 MHz műsorszolgáltatásainak kiválását az Abaúj Rádió Kft. hálózatából, hozzájárul a Hegyalja Média Kft. műsorszolgáltatásai állandó megnevezésének Rádió Max 89,8-ra és Rádió Max 101,8-ra történő változtatásához, valamint a fentiekre tekintettel módosítja az Abaúj Rádió Kft. Szikszó 93,6 MHz műsorszolgáltatása vonatkozásában megkötött műsorszolgáltatási szerződését.
a tokaji és a sárospataki frekvencia eddig az express-hálózat része volt. most már nem az, és máshogy is hívják (ugye maxnak). ezeket gondolom oda-vissza le kell papírozni, ennek érdekében pedig módosítani kell a műsorszolgáltatási szerződéseket mind tokaj és patak, mind pedig az "anyafrekvencia" vagyis szikszó vonatkozásában. (most már nem része tokaj és patak a szikszói hálózatnak, a szikszói hálózat pedig már nem terjed ki tokajra és patakra.)
persze ez még nem jelenti azt, hogy a hegyaljás rádió automatikusan és legálisan hálózatban működhet a debreceni maxszal, mert az egy másik, ennél bonyolultabb procedúra, aminek - az eltérő státusz okán - sikeressége sem garantált.
 #45114  Szerző: Zoey

Lehet, hogy volt már. Mindenesetre az aláhúzott rész nekem nem világos.

#45097  Szerző: Zoey

Debrecenben ugye nem ugyanígy jön a Max, mint Tokajban? Mert én nagyon sokszor tapasztalom, hogy akad, meg-megállnak a zenék, aztán elindul egy szignál, majd egy új dal, de az előbb megakadt újra elindul, így egyszerre két dal is szól. Tegnap egy dal nagyon akadt délután, vagy 2 szignállal is lelőtték, de mindig újraindult, és sokszor így két szám ment egyszerre, ami nagyon zavaró. Meg azt is megfigyeltem, hogy sokszor elkezdődik egy szám, lemegy belőle néhány másodperc, és egy szignált követően elindul egy új szám. Ez gondolom Debrecenben nem ilyen. De akkor itt vajon miért, ha elvileg nincs külön adás, hanem az jön itt is?
Egyébként a zenék számomra nagyon szerethetőek, feelinges kis rádió. :D
 #43869  Szerző: Pihe

06:00-11:00-ig Reggeli KO: Kállai Kriszta és Orosz György
12:00-17:00-ig Maxraforgó: Ábrahám Ági és Szilágyi László
17:00-18:00-ig Tempó Max Rácz Csaba
18:00-20:00-ig Kívánságműsor Rácz Csaba
20:00-21:00-ig 80-asok 8-kor
21:00-22:00-ig 90-esek 9-kor
 #43868  Szerző: Zoey

Érdekes, hogy a zenék általában nem a mai topslágerek a Maxon, és mégis elég hallgatott Debrecenben. A zenei kínálata a kezdetleges Sztár FM-ére emlékeztet (nem az, ami megszűnt október végén, hanem amin a régi zenéken kívül "mulatós", kevésbé ismert dalok is forogtak). Ezek szerint ez a zenés formula műsorvezetéssel együtt itt, Miskolcon is megállta volna a helyét? A Sztár akkor is ilyen gyenge hallgatottsági adatokkal büszkélkedett, vagy csak mikor már nem volt rajta szöveg?
Amúgy az is fura, hogy akármikor a Max-ra kapcsolok, páros műsorvezetés megy. Egész nap így van? Csak mert a honlapjukon nem tudom betölteni a műsorrendet. És találkoztam egy exGoldFM-es hanggal is...
 #43834  Szerző: donder

Az akadozás nyilván azért van, mert kicsi a RádióMax netsebessége! Megközelítőleg 96kbps-el adnak...
És ami még jobb, hogy rádióhullám alapú internetjük van... (Pallagi adó és ő köztük...)
De és már voltam náluk grillezni, és nagyon jól kialakították a kertet! S épp tegnap volt szerencsém ellátogatni hozzájuk hogy meglessem a felszerelést! 10 pontból 9 est megér! (Kivéve persze a net...) :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19