RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#8178  Szerző: nyikolaj

De kisköz inditásához nehogy már beleszoljanak :evil:
 #8176  Szerző: Imbatido

"...Törvényes(?) eszközökkel lehetettlenné tesznek bárkit, aki a Gong mellé bármilyen rádió adót levinne földre, ezért mi is maradunk a jó, öreg Internet Rádiózásnál..."

Nagyon jó kezdeményezés, tényleg fiatalos, és valóban nem a kerrádiók célközönségének szól, hanem az első szegmensének, illetve kicsit alá céloz.

Az viszont roppant csalódás számomra, hogy SunFighter megkérdőjelezi a Gong eszközeinek törvényességét. Mindamellett, hogy ez sima rágalmazás, amiért ugye büntetőjogi felelősség is terhelheti, demagóg is. Példákkal ugyanis nehezen alátámasztható.

A Partner saját magát tette tönkre, a Juventusnak pedig nem érte meg. A Klub hatékonyabban működteti a 97.7-et, így életképes. Erről ennyit.
 #4649  Szerző: BobyToo

Végeredményben a Laza Rádió készen áll arra, hogy lekerüljön Fm-re. Megfelelő minőséggel, szerverrel és műsorvezetőkkel rendelkezünk, egyedül studióra és frekvenciára van szükségünk. Szerintem óriási sikere lenne, egészen a fiataloktól az idősekig, megtalálná mindenki a saját magának megfelelő stílust. Csak hát a Gong mellé érdekes lenne, sajnos egyeduralmat képviselnek, mindent elnyomtak.
Tehát akkor feldobom a labdát! Támogatót keresünk, hogy ezt meg tudjuk valósítani. Hajrá Kecskemét, Lazára fel! :)
 #4625  Szerző: SunFighter

A Gong mellett lehetetlen bármilyen földi adót létesíteni. Törvényes(?) eszközökkel lehetettlenné tesznek bárkit, aki a Gong mellé bármilyen rádió adót levinne földre, ezért mi is maradunk a jó, öreg Internet Rádiózásnál :) Kecskeméten kettő ilyen adó is van. Laza Rádió (lazaradio.com) és a Megadance (megadanceradio.hu).

Az utóbbi 1 évben teljesen lecserélték a műsorvezetői gárdát. Olyan műsorblokkok jelentek meg, amiket az utóbbi 5 évben nem is hallottam. Persze ez pozitív, de egyre több embertől hallom, hogy a Gongot nem is hallgatja, mert egy kalap ... Véleményem szerint is kéne egy fiatalos, nem megszokott rádió a Gong mellé...
 #4515  Szerző: LuciFerko

nincs
 #4183  Szerző: nyikolaj

De legalább kiskoz van ott?Tudom,nem olyan mint egy kereskedelmi,de legalább az is valami.
 #4182  Szerző: molnarb

Sajna ez keményen politika. Anno a solti vagy a keceli frekit akarták Kecskemétre kiírni csak valahogy arrébrajzolták pár kilóméterrel... :) Jóformán Kecskemét az egyetleg megyeszékhely tudtommal ahol csak 1 helyi rádió üzemel. Fura, hogy ez nem szúr szemet azoknak akiknek járhatna a pofája és esetleg kényszerből valamit kitalálnának.
 #4151  Szerző: nyikolaj

Az más. :)
 #4147  Szerző: Sz.

nyikolaj írta:Az gáz.De azota kellett volna min 1et inditani.(szerintem)Ott van pl:NYiregyháza.Valamivel kisebb lakosu város,meg keleti régio...stb.Mégis 3 db ker rádio,(1000%os helyi:retro,gold,sunshine),És még egy- két kiskoz.CSAK FURCSÁLOM.De itt Miskolcon se jobb a helyzet.Pedig ez a 3. legnagyobb város.
Ó igen, csak a Gong Rádió egyik fejese ugye ORTT tag...
Innentől kezdve meg felesleges lakossági adatokkal példálózni, hiszen ez Magyarország. :)
 #4144  Szerző: nyikolaj

Az gáz.De azota kellett volna min 1et inditani.(szerintem)Ott van pl:NYiregyháza.Valamivel kisebb lakosu város,meg keleti régio...stb.Mégis 3 db ker rádio,(1000%os helyi:retro,gold,sunshine),És még egy- két kiskoz.CSAK FURCSÁLOM.De itt Miskolcon se jobb a helyzet.Pedig ez a 3. legnagyobb város.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52