A webkamerát teljesen kilőttétek? A tegnapi fennakadásokig még elérhető volt (igaz a honlapról már sajnos elég rég eltűnt), de tegnap óta már nem frissül...nem is fog visszakerülni a honlapra?

centerweb írta:Elsőre valóban jónak tűnik, de ha megfigyeled, kb. egy 4 mp-es rész ismétlődik végig. Az előző sem volt rossz, de legalább van valami változásZoey írta:A hírek bedje megváltozott, viszont elég rossz, hogy a hírbevezető zenét megtartották, mert nem illik rá aztán a bed. Majd hallgassátok meg!Ebben a pillanatban akartam ugyanezt beírni, mondjuk én csak a hírek közepétől hallottam, de egész jónak tűnt. Meg utána a szignált.
Amúgy a 103 Sztáron néhány új szignál is van, igaz, már ideje lenne az összes eddigit lecserélniük. De ez is fejlődés persze.
Zoey írta:A hírek bedje megváltozott, viszont elég rossz, hogy a hírbevezető zenét megtartották, mert nem illik rá aztán a bed. Majd hallgassátok meg!Ebben a pillanatban akartam ugyanezt beírni, mondjuk én csak a hírek közepétől hallottam, de egész jónak tűnt. Meg utána a szignált.
Amúgy a 103 Sztáron néhány új szignál is van, igaz, már ideje lenne az összes eddigit lecserélniük. De ez is fejlődés persze.