RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#45325  Szerző: LuciFerko

98.9 SSSSSSSSSS
 #45221  Szerző: ravasz

steve írta:Mekkora kamu ez a morning call szavazás.
Tegnap még a Horváth Szilárd - Leo személyekre a szavazat 52% - 48%-on volt, ma megfordult 48% - 52%-ra. A külön érdekesség az, hogy nem jelzik a szavazatok összegét, csak simán a százalékokat. Egyértelmű, hogy a valós helyzet nem ezt tükrözi, amit Rise-ék akarnak beállítani. Nyilván az agyhalott trolljaiból álló közönsége benyeli ezt a néphülyítést, ám nem mindenki komplett idióta még, aki rádiót hallgat.
Ha kamu, ha nem, én örülök, hogy HoSzi lesz a reggeli műsorvezető. Neki még humora és egyénisége is van, nem úgy, mint a Leo gyereknek. :D

Lehet, hogy reggel is hallgatni fogom a Rise-t ezentúl. :D

Bár beállhatna a hírszerkesztő, Marczali Laci is, régen úgyis ő volt Zsuzsi mellett... "hármasban" egész jók lennének :)
 #45183  Szerző: Szd96

azaz :D
 #45123  Szerző: Galaxy

Szd96 írta:Kép
deadmau5 rulez :D
 #45112  Szerző: Szd96

pébégáz írta:
Szd96 írta:A múltkor a Keletiből Miskolcra tartó IC-n a rizsa kisszarkínai mp4-el majdnem füzesabonyig bírta.A "nagyok" közül az Mr2 bírta a legjobban, Emődnél tűnt el teljesen.
Ez szinte hihetetlen, maximum valami erős tropoval tudom elképzelni, de kétlem, hogy Füzesabonyban, ráadásul vonaton állandóan vehető legyen a 88,1-ről.
Igen, szerintem is volt vmi tropo, mert a poprádi adók már Gödöllőnél kristálytisztán jöttek, a tokajiak meg Vámosgyörktől.
Nade elég az OFFból :D
 #45111  Szerző: steve

Mekkora kamu ez a morning call szavazás.
Tegnap még a Horváth Szilárd - Leo személyekre a szavazat 52% - 48%-on volt, ma megfordult 48% - 52%-ra. A külön érdekesség az, hogy nem jelzik a szavazatok összegét, csak simán a százalékokat. Egyértelmű, hogy a valós helyzet nem ezt tükrözi, amit Rise-ék akarnak beállítani. Nyilván az agyhalott trolljaiból álló közönsége benyeli ezt a néphülyítést, ám nem mindenki komplett idióta még, aki rádiót hallgat.
 #45105  Szerző: csokie

Nagytétény kifejezetten az a rész, ahol a budai hegyek betakarják a Gellért- és a Sas-hegyet, plusz a Tétényi-fennsík még ráadásként betakarja de úgy, hogy kb az adóantenna utólsó 20-30 métere látható csak szabad szemmel. Érden, még csak-csak jó a vétel de Diósd és Nagytétény határában nincs a 6 adón kívül semmi.
 #45076  Szerző: nyikolaj

Egy bp-i kerületben csak a Szecskás adók foghatóak tökéletesen!
Az gáz!!!
Nem egy gagyi gyengével kell rádiózni...Úgy elhiszem,hogy nem tökéletes....!!!
 #45074  Szerző: pébégáz

Szd96 írta:A múltkor a Keletiből Miskolcra tartó IC-n a rizsa kisszarkínai mp4-el majdnem füzesabonyig bírta.A "nagyok" közül az Mr2 bírta a legjobban, Emődnél tűnt el teljesen.
Ez szinte hihetetlen, maximum valami erős tropoval tudom elképzelni, de kétlem, hogy Füzesabonyban, ráadásul vonaton állandóan vehető legyen a 88,1-ről.

Nálam már a gyengébb budapesti adók hallgatásához sem árt egy tetőantenna, hiába Budapest, a városnak ezen a részén (Nagytétény), csak a legerősebb széchenyi-hegyik jönnek stabilan egy gagyi rádióval, a többit befogni már majdnem DX-nek számít itt. :(
 #45055  Szerző: Máté

A Rádio 1 tényleg nem rossz ezzel az 5 kw-tal.Én nemrég Újszásznál fogtam vonaton. Igaz arrafelé sik a terep,de azért akkor is meglepődtem :) :o
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 470