RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#62936  Szerző: LuciFerko

puszilgatógép írta:
Gozi írta:Üdv!

A Kék Dunánál Oxygen Fm-et hallgatnak?!

Egyre inkább azt tapasztalom, hogy eddig a térségben csak az Oxygen-en játszott dalokat folyamatosan építik be saját repertoárjukba.

Ejnye!
Nem hiszem, hogy ilyen hülyék lennének, mert amíg a KD vezeti a hallgatottságot, addig az O2 sehol nincsen.

Amúgy remek az új szlogenük: "a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb zenéi." Kreativitás:0
grat.
 #62935  Szerző: puszilgatógép

Gozi írta:Üdv!

Egyre inkább azt tapasztalom, hogy eddig a térségben csak az Oxygen-en játszott dalokat folyamatosan építik be saját repertoárjukba.

Ejnye!
Nem hiszem, hogy ilyen hülyék lennének, mert amíg a KD vezeti a hallgatottságot, addig az O2 sehol nincsen.

Amúgy remek az új szlogenük: "a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb zenéi." Kreativitás:0
 #62915  Szerző: Gozi

Üdv!

Ejnye!
 #47262  Szerző: Ghee

:gülü2:
 #47252  Szerző: benjamin

Zoey írta:
timcsike83 írta:Sziasztok,Timeának hívnak nem tudjátok másik rádiónak a nevét 102.5 mert kellen a telefonszáma nekem nagyon köszönöm széppen :) :yes:
Amennyiben tényleg a Gold FM-re gondoltál (és valószínűleg tényleg arra, hiszen ez az a rádió, ahol semmi identifikáció nincs, még a rádió neve sem derült ki az ott élők számára amióta megy), akkor pl. a goldfm.hu-t beírva láthatod, hogy nincs feltöltve tartalommal, ez egy amolyan szellemrádió, ami bár még szól Egerben és Tatabányán, már nem foglalkozik vele senki, és nincsenek alkalmazottai. Hogy mi lesz vele, az hidd el, minket is érdekel. Marad ez a felállás, vagy lesz még egyszer normális Gold FM, esetleg átadják a frekvenciát másnak?
De azt még megírod, hogy azért van-e szükséged a telefonszámukra, mert annyira tetszik a rádió a zenék alapján?
ÉN nem értem mi a haszon hogy egy ilyen rádiót készítenek.Amúgy van stúdiója?Ha van melyik városban?
 #45278  Szerző: Zoey

timcsike83 írta:Sziasztok,Timeának hívnak nem tudjátok másik rádiónak a nevét 102.5 mert kellen a telefonszáma nekem nagyon köszönöm széppen :) :yes:
Amennyiben tényleg a Gold FM-re gondoltál (és valószínűleg tényleg arra, hiszen ez az a rádió, ahol semmi identifikáció nincs, még a rádió neve sem derült ki az ott élők számára amióta megy), akkor pl. a goldfm.hu-t beírva láthatod, hogy nincs feltöltve tartalommal, ez egy amolyan szellemrádió, ami bár még szól Egerben és Tatabányán, már nem foglalkozik vele senki, és nincsenek alkalmazottai. Hogy mi lesz vele, az hidd el, minket is érdekel. Marad ez a felállás, vagy lesz még egyszer normális Gold FM, esetleg átadják a frekvenciát másnak?
De azt még megírod, hogy azért van-e szükséged a telefonszámukra, mert annyira tetszik a rádió a zenék alapján?
 #45276  Szerző: Jani

Tatabányán? 102.5 Gold FM.
 #45275  Szerző: timcsike83

Sziasztok,Timeának hívnak nem tudjátok másik rádiónak a nevét 102.5 mert kellen a telefonszáma nekem nagyon köszönöm széppen :) :yes:
 #44501  Szerző: orrhang

Én tudok. Rádió FM95. Egyébként úgy érzem itt tisztában vannak azzal, hogy akkor lesz tartós a "siker" , ha visszaforgatják a lét és nem felélik.
 #44490  Szerző: puszilgatógép

Ez egy nagyon jó rádió. Ami különleges benne, hogy annak ellenére, hogy nagy rádió, a tulajdonos elsősorban nem a profithajhászást tekinti legfőbb céljának, nem sajnálja a pénzt a fejlesztésre, a munkatársak képzésére és a legmodernebb technika alkalmazására. A zenei kínálat szerintem is mostanában lett a legjobb, de amúgy stabilan profin van összerakva. Nem is tudok olyan vidéki helyi rádiót mondani, amit össze lehetne hasonlítani a Kék Dunával.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 47