RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#45371  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Jó de nappal T-nél még sincs egy felnőtt csati se. Legalábbis Én nem láttam múltkor. Akkor elvileg ott is osztott műsoridővel megy.
Igen, ez így van, nem tudom a T miért döntött így, náluk kábelen is csak éjjel mennek a felnőtt csatornák.
Biztos nincs üzleti érzékük. De mondjuk a Digi TV-nek sincs. Sugár-ba T-Home-ba azt mondta az értékesítő hogy lenne rá igén. Aki meg félti kiskorú gyerekét az le tudja tiltani ezeket csatikat.
 #45370  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Jó de nappal T-nél még sincs egy felnőtt csati se. Legalábbis Én nem láttam múltkor. Akkor elvileg ott is osztott műsoridővel megy.
Igen, ez így van, nem tudom a T miért döntött így, náluk kábelen is csak éjjel mennek a felnőtt csatornák.
 #45367  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: És ha én este ezeket szeretném nézni? :( Ezzel is csak minket szopatnak. :x
Mert T-kábelen még digitálisan IPTV-n osztott időbe mennek ezek csatik. Ott mit nem láttok éjjel akkor? Ezt UPC oldotta meg jól.
Ez bizony nem magyar szokás, más országokban is úgymond kedvelik ezt az osztott műsoridőt, pl. az angoloknál is sok csatorna így megy DVB-T-n:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_di ... s_%28UK%29

Kábelen és IPTV-n nincs gond, mert ott nincs korlát, DVB-T-n és műholdon egy TP-n vagy multiplexen adott sávszélesség van, ami most a DVB-T esetében ugye elég szűkös.
Jó de nappal T-nél még sincs egy felnőtt csati se. Legalábbis Én nem láttam múltkor. Akkor elvileg ott is osztott műsoridővel megy.
 #45365  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: És ha én este ezeket szeretném nézni? :( Ezzel is csak minket szopatnak. :x
Mert T-kábelen még digitálisan IPTV-n osztott időbe mennek ezek csatik. Ott mit nem láttok éjjel akkor? Ezt UPC oldotta meg jól.
Ez bizony nem magyar szokás, más országokban is úgymond kedvelik ezt az osztott műsoridőt, pl. az angoloknál is sok csatorna így megy DVB-T-n:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_di ... s_%28UK%29

Kábelen és IPTV-n nincs gond, mert ott nincs korlát, DVB-T-n és műholdon egy TP-n vagy multiplexen adott sávszélesség van, ami most a DVB-T esetében ugye elég szűkös.
 #45358  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Mindegyik 24 órás. Így ez nem jó megoldás.
Pedig ez sajnos bevett szokás a szolgáltatóknál, pl. a T-Sat-nál is osztottan mennek a felnőtt csatornák (Zone Reality, History), elképzelhető, hogy a Private Spice a DVB-T-n a Disney-vel lesz osztva.
És ha én este ezeket szeretném nézni? :( Ezzel is csak minket szopatnak. :x
 #45354  Szerző: Mauro

djlacee írta:Nekem nem tetszik ez az új szolgáltatás, én nem ezeket a szabvány csatornákat vártam, gondoltam, tudnak valami újat nyújtani, például SportKlub helyett Eurosport HD, Nat Geo helyett minimum Nat Geo HD; FX TV, D1 TV, Viasat, ATV HD, meg például hol van Zenetévé?
Nat Geo HD meg nem is magyar nyelvű. :x
 #45347  Szerző: mlaszlo

csokie írta: Bebaszna :D Gyerekcsatornán este felnőtt csatorna? És ha a gyerek este felkel? Inkább a Nat.Geo.-ra tippelek hogy azzal lesz osztott, mert este a Nat.Geo a nappali műsort ismétli általában, szóval szerintem azon lesz.
Ezt nem úgy kell elképzelni, mint analógon, hogy egyszercsak átvált, hanem maga az adatcsatorna egy, de amikor a felnőtt műsor kezdődik, akkor a sugárzási paraméterek megváltoznak, így a box-on a gyerekcsatorna elsötétül, egy másik programhelyen pedig elindul a felnőtt csatorna.
 #45346  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Nekem nem tetszik ez az új szolgáltatás, én nem ezeket a szabvány csatornákat vártam, gondoltam, tudnak valami újat nyújtani, például SportKlub helyett Eurosport HD, Nat Geo helyett minimum Nat Geo HD; FX TV, D1 TV, Viasat, ATV HD, meg például hol van Zenetévé?
HD csatornák számára nem volt hely, abból max. 1 vagy 2 férhetett volna el és akkor semmi más.
 #45344  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
Mauro írta: Mindegyik 24 órás. Így ez nem jó megoldás.
Pedig ez sajnos bevett szokás a szolgáltatóknál, pl. a T-Sat-nál is osztottan mennek a felnőtt csatornák (Zone Reality, History), elképzelhető, hogy a Private Spice a DVB-T-n a Disney-vel lesz osztva.
Bebaszna :D Gyerekcsatornán este felnőtt csatorna? És ha a gyerek este felkel? Inkább a Nat.Geo.-ra tippelek hogy azzal lesz osztott, mert este a Nat.Geo a nappali műsort ismétli általában, szóval szerintem azon lesz.
 #45340  Szerző: djlacee

Nekem nem tetszik ez az új szolgáltatás, én nem ezeket a szabvány csatornákat vártam, gondoltam, tudnak valami újat nyújtani, például SportKlub helyett Eurosport HD, Nat Geo helyett minimum Nat Geo HD; FX TV, D1 TV, Viasat, ATV HD, meg például hol van Zenetévé?
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 203