RADIOSITE Fórum

• Adótornyok

#48609  Szerző: Sokol404

donder írta:Azt észrevette-e már valaki, hogy az Info Pro 107.9 Nagy-Bihari adó hangosabban szól a többinél, és fél mp.-es siet?
Én igen! És éppenséggel pont onnan hallgattam, mert erősebb volt a többinél. :yeah:
 #47440  Szerző: Gyurii91

Hát nálam a 105.3-n jobban ordít, sőt egyformán... Ma pár percre csend volt a 105.3, de aztán megszólalt újra a "rádijó infóó próó". :boldog:
 #47219  Szerző: Szd96

Ja :)
 #47217  Szerző: donder

Azt észrevette-e már valaki, hogy az Info Pro 107.9 Nagy-Bihari adó hangosabban szól a többinél, és fél mp.-es siet?
 #46190  Szerző: donder

Gyurii91 írta:Gondolkoztam... :D

Igaz hülyén vannak az adótornyok az országban, de ha minden torony országos adója legalább 60kW-ról menne semmi probléma nem lenne, és akkor dőlne el az, hogy melyik az ország leghallgatottabb rádiója, nem pedig azzal, hogy melyik jön a legtöbb helyen... (és lesz@rni mindent!)

Olyan mértékben kb. mint az Info PRO, vagy RRACTUAL... :)
Mindez nagyon szép lenne, ha az állam foglalkozna vele... :(
 #46146  Szerző: Gyurii91

Gondolkoztam... :D

Igaz hülyén vannak az adótornyok az országban, de ha minden torony országos adója legalább 60kW-ról menne semmi probléma nem lenne, és akkor dőlne el az, hogy melyik az ország leghallgatottabb rádiója, nem pedig azzal, hogy melyik jön a legtöbb helyen... (és lesz@rni mindent!)

Olyan mértékben kb. mint az Info PRO, vagy RRACTUAL... :)
 #46078  Szerző: csokie

Üdv!
10:04 kor a Széchenyi-adók 2 percre leálltak. Ja és a rádió felhangosodott és a klubrádióra ugrott át :D
Csak nem bevágott a toronyba? Mert csúnya eső volt az előbb.
 #46009  Szerző: Mipi

Hali!

Tegnap a Szentesi toronynál is volt valami mert bekapcsoltam a NEO -t és RDS nem volt meg kicsit sistergett. Áttettem az MR2 -re és ott is ugyanaz volt a helyzet. Utána megnéztem a kocsiban is és ott is gyengén jöttek a Szentesi adók. Ma már megjavult az összes!
 #45445  Szerző: Máté

A 93.9 már tegnap is sokkal gyengébben ment mint a többi kabhegyi.
 #45443  Szerző: SzD

Nem lehet, hogy azért, mert tartalékról mennek? Gondolom a vihar kicsit bekavart.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 87