RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#46543  Szerző: LuciFerko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #46413  Szerző: donder

Mauro írta:Digi TV tud valamit:

Kép
:hehe: :hehe:
Akkor már nincs egyedül a HírTV... :boldog:
 #46410  Szerző: Mauro

Digi TV tud valamit:

Kép
 #45597  Szerző: SzD

Lehet amúgy, hogy hamarosan sor kerül a váltásra, mert egy harmadik helyiségbe is be akarjuk vezetni, és ezt a legcélszerűbb úgy lenne kivitelezni, hogy új szerződést kötünk.
 #45582  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Ez is egy jó ötlet.
Meg a másik fej felszereltetése sem vágna földhöz minket, de azért a néhány plusz csatornáért, amik közül egyedül én nézném alkalomadtán a TV6-ot, meg a CNN-t...nem éri meg foglalkozni vele.
Értem, ha esetleg mégis érdekelnek azok a plusz csatornák akkor érdemes lehet érdeklődni az újrakötésről vagy az ügyfélszolgálaton, hogy a Digi mennyiért cserélné ki a fejet az antennán.
 #45577  Szerző: SzD

Ez is egy jó ötlet.
Meg a másik fej felszereltetése sem vágna földhöz minket, de azért a néhány plusz csatornáért, amik közül egyedül én nézném alkalomadtán a TV6-ot, meg a CNN-t...nem éri meg foglalkozni vele.
 #45576  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Én azt is beleszámoltam, hogy szerelő csinálná meg.
Értem. Esetleg nem lenne olcsóbb lemondani és egy másik családtag nevén újrakötni két normál beltérivel, nem ezzel a dual-lal?
 #45574  Szerző: nyikolaj

Na én ezért nem vagyok digis...(így is tudtam nézni ingyen évekig... :lol: )
 #45573  Szerző: SzD

Én azt is beleszámoltam, hogy szerelő csinálná meg.
 #45572  Szerző: mlaszlo

SzD írta:A twin fej megoldást jelent. Csak ez nem ér meg nekünk majd' 8000 forintot.
De szerintem nem az lenne az alap, hogy az új előfizetők kapnak mindent, a régiek meg le vannak szarva.
4-5000.-Ft körül már kapsz twin fejet, hozzá mondjuk 20 m kábel 1000.-Ft, ha meg tudod magadnak csinálni a fej cserét és bevinni a második beltérihez a plusz kábelt, akkor 5-6000.-Ft-ból kijöhet.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 88