RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#4667  Szerző: yanee

Ennek nagyon örülök, de akkor miért nem hallható? Háttérmunkát végez?
 #4665  Szerző: yanee

Akkor miért nem hallható?
 #4574  Szerző: Norby

yanee írta:Egyébként valamelyik múltheti RBMA műsorban mondta Whiteboy, hogy a RBMA tracklisták hamarosan fenn lesznek a roxy.hu-n. Vagyis megújul a honlap + úgy néz ki, Akva is visszatér. Nagyon jól hangzik!!:)
Tévedsz! Akva nem tér vissza. El se ment!!!
 #4563  Szerző: yanee

Egyébként valamelyik múltheti RBMA műsorban mondta Whiteboy, hogy a RBMA tracklisták hamarosan fenn lesznek a roxy.hu-n. Vagyis megújul a honlap + úgy néz ki, Akva is visszatér. Nagyon jól hangzik!!:)
 #4491  Szerző: Norby

Igen ez így van Dóri úgy van beosztva, mint Vic csak azt nem értem, hogy miért nem marad estére. Valamit terveznek estére, hogy üresen haggyák. Akva meg ha minden igaz hamarosan vezet újra valami új műsort.
Ezt személyesen tőle tudom!
 #4489  Szerző: Enox

Azt vettem észre, hogy mióta Dóri vezeti a hétvégi kívánságműsort azóta vasárnap is délután 14 óráig kérhetőek a kívánságok.
 #4399  Szerző: LuciFerko

na már okés az adás. buszon mobillal szólt fehérvárig! amúgy RDS megint be van ragadva:(
 #4394  Szerző: Pasa

jeek írta:médiatámogatóként ott volt a plakáton a Roxy, közben meg az MR2-ben reklámozták
Hát a Roxyn nehéz lett volna Miskolcon... :roll:
 #4377  Szerző: Sakál

A Roxy-n is reklámozzák megállás nélkül. Nyilván a Roxy kedvezményes áron adja nekik a reklámidőt, ezért támogató. Ettől függetlenül még bárhol máshol is reklámozhatják.
 #4362  Szerző: tomee87

Van egy AXE Dark Temptation nevezetű party, ami 1 hete épp Miskolcon járt és volt a városban pár plakát. És médiatámogatóként ott volt a plakáton a Roxy meg a Viasat3. Furcsa csak az volt, hogy közben meg az MR2-ben reklámozták szinte megállás nélkül a party-t :lol:
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 333