RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#46158  Szerző: Pasa

Kiru írta:Drágaságaim amúgy erőemelő vagyok
Bocs, de ez nem látszott, kitakar a kép alja...
Kiru írta:Úgy rátok tennék 200 kg! :x
Oké, én meg atlétikáztam, aranyérmem is van 100 méteres gáton, drágaságom. ;)
 #46154  Szerző: ravasz

Héé, csak poénnak szántam. :D
 #46150  Szerző: LuciFerko

peace van gyerekek...
 #46148  Szerző: erogen

Kiru írta:
Pasa írta:
ravasz írta:Kiru, ne vedd sértésnek és a többiektől is elnézést kérek, hogy eltérek a témától, de ezen a képeden mit csinálsz? Ürítesz? :shock: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pont ezen gondolkodtam én is, csak azt nem tudom eldönteni, hogy alul vagy felül...
Drágaságaim amúgy erőemelő vagyok és kíváncsi lennék,hogy ti milyen selyem fiuk lehettek!Úgy rátok tennék 200 kg! :x
Mennyi kell,hogy levedd a képet???
 #46147  Szerző: Kiru

Pasa írta:
ravasz írta:Kiru, ne vedd sértésnek és a többiektől is elnézést kérek, hogy eltérek a témától, de ezen a képeden mit csinálsz? Ürítesz? :shock: :lol:
Pont ezen gondolkodtam én is, csak azt nem tudom eldönteni, hogy alul vagy felül...
Drágaságaim amúgy erőemelő vagyok és kíváncsi lennék,hogy ti milyen selyem fiuk lehettek!Úgy rátok tennék 200 kg! :x
 #46142  Szerző: Pasa

#46122  Szerző: Mipi

Na most már nem csak a netes adásnál hanem a NEO weboldalán is beragadt a dalcím kiírás. Legközelebb RT ben fog beragadni! ^^
 #46108  Szerző: ravasz

Kiru, ne vedd sértésnek és a többiektől is elnézést kérek, hogy eltérek a témától, de ezen a képeden mit csinálsz? Ürítesz? :shock: :lol:
 #46106  Szerző: Kiru

ravasz írta:Jó az Ö3 és ugyanolyan jó, ha nem jobb a Neo is. Műsorilag mindenképp utóbbi jobb, az Ö3 inkább zeneadó, mint szórakoztató rádió. A zenei rész szubjektív, nekem a Neo e tekintetben is jobban tetszik.

Ahogy Ausztriában az Ö3, úgy itt a Neo a leghallgatottabb...
Így van a NEO A LEGHALLGATOTTABB! :party:
 #46101  Szerző: ravasz

Jó az Ö3 és ugyanolyan jó, ha nem jobb a Neo is. Műsorilag mindenképp utóbbi jobb, az Ö3 inkább zeneadó, mint szórakoztató rádió. A zenei rész szubjektív, nekem a Neo e tekintetben is jobban tetszik.

Ahogy Ausztriában az Ö3, úgy itt a Neo a leghallgatottabb...
  • 1
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 584