RADIOSITE Fórum

• Ideiglenes rádiók

#48337  Szerző: djlacee

Nem tudom mekkora krafttal megy, de Soprontól Körmendig gyakorlatilag végig jó minőségben szól, Körmendnél a Radio Monoster ütögette, de miután 2-kor az kikapcsolt, ott is kiválóan jött.
 #48295  Szerző: djlacee

Némi túlzás, ugyanis a Rallye Rádió a bükfürdői rally -ról közvetít, viszont most itthon a szobában is sztereóban jön :o RDS pedig nincs.
 #48281  Szerző: LuciFerko

RallyFM Sopron környékén a 106.5-ön, most kaptam az infót ;)
 #46440  Szerző: Zoey

systhema írta:Az ORTT honlapján láttam, hogy 2010. május 21-23. közötti időszakra ideiglenes engedélyt kért a miskolci 101,6-ra a Meditel 95 Bt. salgótarjáni telephellyel. Hallgatta valaki ezt? Milyen tematikájú műsor ment?
Egy másik topikban már említettem én is, hogy hallgattam volna, ha lett volna valami. Valószínűleg ugyanaz ment volna rajta, ami a szintén ideiglenes salgótarjáni 103,8-on (nagy eséllyel a Salgó-Gemer Rally), de itt, Miskolcon nem hinném, hogy szólt volna akármi is. Apropó, a másikon ment valami?
 #46433  Szerző: nyikolaj

Én füleltem ezekben a napokban,de én nem hallottam semmit,csak fehér zajt.
Lehet,hogy nem jött össze!
 #46432  Szerző: systhema

Az ORTT honlapján láttam, hogy 2010. május 21-23. közötti időszakra ideiglenes engedélyt kért a miskolci 101,6-ra a Meditel 95 Bt. salgótarjáni telephellyel. Hallgatta valaki ezt? Milyen tematikájú műsor ment?
 #43505  Szerző: Máté

Szivesen :)
 #43504  Szerző: operator

Máté írta:A Versiya az ukrán.
Köszönöm hogy kijavítottál. :D
 #43503  Szerző: Máté

A Versiya az ukrán.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24