RADIOSITE Fórum

• 97,5 K1 - Kaposvár

#46548  Szerző: ravasz

Zoey írta:Az elköszönés / váltást felvenné valaki? Én nem tudok addig maradni.
Ha jól tévedek, a netes streamen nem lesz hallható a Gazdasági Rádió, mert nem éterből veszik.

Valaki FM tuneres felvehetné. :-)
 #46547  Szerző: Zoey

Az elköszönés / váltást felvenné valaki? Én nem tudok addig maradni.
 #46545  Szerző: ravasz

djlacee írta:Kibérelhették volna. Vagy esetleg a RiseFM. Ez utóbbival járt volna jól az Enjoy :)
1: Nem hülye az N-Joy, hogy csináljon magának egy konkurenset.

2: 10 milláért???

(A Gazdaságit is sztem csak azért érdekelte, mert át tudják íratni közműsor-szolgáltatóvá a frekvenciát.)

3: A R1 nem tud többet kérni az országos reklámokért attól, hogy szerez egy kaposvári frekit, helyi reklám meg már a full helyi, és tök jó hallgatottsággal rendelkező K1-en sem volt... telített a piac. Egy talk rádió megél 3 zenei mellett, de 4 zenei felesleges. 80.000 ember... a Balatonon több az állandó lakos...
 #46536  Szerző: Zoey

djlacee írta:Rádió 1 miért nem csapott le rá?
Gondolom mert nem volt meghirdetve, csupán tudták, hogy a Gazdasági most mindenhol terjeszkedik, sok pénzt hoz és kevés hallgatót vesz el az N-Joy-októl.

Na mondjuk nekem az az érdekes, hogy azért indítani újabb rádiót, hogy ne legyen konkurencia a másik kettőnek? Miért, talán jobbnak tartják N-Joy-on belül a másik két adót és a kaposvári stábot mint a szegedit? Mindenesetre nem jött be ez teljesen...
Elég fura egy kaposvári rádióban azokat a hangokat hallani búcsúzni, akiket Miskolcon hallok nap mint nap, és amúgy szegediek. :) Most lehet erről vitatkozni, hogy szép dolog-e vagy sem, hogy egy olyan városban vezettek műsort, ahol még lehet, nem is jártak életükben, mindenesetre szerintem ők nagyon megkedvelték ezt a rádiót és a várost is, és hiányozni fognak a hallgatóknak. Fura az is, hogy pont ez mondott csődöt, és nem a Classic. Egyébként szerintem sok hallgató nem is tudja, hogy ez mind egy céghez tartozik, és meglepődnének, ha egy-egy K1 hang feltűnne egy másik N-Joyon (ok, tudom, hogy nem egy városban készül a K1 és N-Joy). Vajon nem érdekük, hogy most, az elköszönő adásban reklámozzák az N-Joy-okat?
 #46534  Szerző: djlacee

Kibérelhették volna. Vagy esetleg a RiseFM. Ez utóbbival járt volna jól az Enjoy :)
 #46532  Szerző: ravasz

Szted eladta volna az N-Joy nekik?
 #46527  Szerző: djlacee

Rádió 1 miért nem csapott le rá?
 #46525  Szerző: ravasz

boly írta:Itt azért vált meg az N-joy média, mert nagyon nagy volt a m.sz. díj évente. Nem váratlan dolog, meg 1 városban több rádiót ma 1 tulajnak nem nagyon lehet jó nyereséggel üzemeltetni.
Azt tegyük azért hozzá, hogy eleve azért szerezte meg (minden áron), mert nem akart konkurenset a városba. Ott van a Kapos Rádió, ami szar, meg 2 N-Joy, ami szintén elég gagyi, félő volt, hogy jön valami hálózatos, vagy jobban összerakott kereskedelmi zenei. Így hát inkább vállalták a plusz kiadást.

Most pedig kapóra jött a Gazdi ajánlata, mert a talk rádió a nullaegész x-es pesti hallgatottságával nem sok hallgatót fog átcsábítani a két N-Joy Rádióról.

Egyébként nekem az is gyanús, hogy a 102.6-on már N-Joy Rádió és nem N-Joy Classic a név, holott a zenei stílus még maradt a régi. Elképzelhető, hogy ott is változás lesz.
 #46516  Szerző: boly

Itt azért vált meg az N-joy média, mert nagyon nagy volt a m.sz. díj évente. Nem váratlan dolog, meg 1 városban több rádiót ma 1 tulajnak nem nagyon lehet jó nyereséggel üzemeltetni.
 #46514  Szerző: djlacee

Számomra akkor volt a legjobb, amikor még az elején olyan Roxy kópia volt az egész, ordibálós állomáshang volt, és nem voltak műsorok :) De úgy egyébként, ha jártam volna az elmúlt 2,5 évben Kaposváron, tuti ezt hallgattam volna :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13