RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#47994  Szerző: Mauro

drkotasz írta:Kábel, oszt kész, van belőle Category 2, ami átviszi az 1080p-t, meg van Category 1, ami csak az 1080i-t meg a 720p-t garantálja, ennyi. A tévéadások max. 1080i-ben mennek, illetve főleg hogy csak HD Ready-hez kell, lehet venni akármilyet. Ha nem megy át rendesen a jel, akkor azt nem lehet elintézni azzal, hogy olcsó húsnak híg a leve, hanem egyértelmű gyártási hiba, ugyanaz, mintha egy megtört RCA kábelt adnának el neked, úgyhogy a kereskedőnek ki kell cserélnie. ennyi.
Ok értem köszi az infot.
 #47991  Szerző: drkotasz

Kábel, oszt kész, van belőle Category 2, ami átviszi az 1080p-t, meg van Category 1, ami csak az 1080i-t meg a 720p-t garantálja, ennyi. A tévéadások max. 1080i-ben mennek, illetve főleg hogy csak HD Ready-hez kell, lehet venni akármilyet. Ha nem megy át rendesen a jel, akkor azt nem lehet elintézni azzal, hogy olcsó húsnak híg a leve, hanem egyértelmű gyártási hiba, ugyanaz, mintha egy megtört RCA kábelt adnának el neked, úgyhogy a kereskedőnek ki kell cserélnie. ennyi.
 #47989  Szerző: Mauro

Nem. Azt hallottam túl olcsó nem jó. Nem nekem kell. Nem láttam TV-t se.
 #47987  Szerző: drkotasz

:wailing: Nem mindegy? Amilyenen átmegy a jel...
 #47982  Szerző: Mauro

HD ready-s TV-hez milyen HDMI kábelt ajánltok a BOX és a TV közé?
 #47046  Szerző: donder

Lekerült a debreceni 750-esről a TV Paprika végleg, és 1 csatival alatta berakták a SportM-et... :( :wailing:
 #46984  Szerző: Mauro

Felkerült a UPC honlapra az új digitális csatikiosztás (július 1-től)
 #46573  Szerző: Mauro

Az éjszaka Salgótarjánba bekerült az analógba is a TV6 és a digitális nevéből eltűnt a "teszt"
 #46535  Szerző: mlaszlo

Érdekes besorolást kapott az éppen futó műsor, bár ha zene szól alatta, akkor még igaz is lehet :D
Kép Kép
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 103