RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#46583  Szerző: ravasz

És bár lenne olyan "szar" minősége a másik 5 adónak, mint a 97.1-nek, mert még azt sem közelítik meg...

Továbbra is:
88.2 mono
106.3 mono és agyonprocesszált
96.6 mono, késik
101.8 nem is a Yo szól rajta
90.4 kicsit zajos az adás (nem a vétel)

És mindegyik átjátszófrekvencia gyengébb, mint "fénykorában".
 #46581  Szerző: LuciFerko

régebben jól szólt, de gondolom az előírások miatt van így leszabályozva :S
 #46578  Szerző: Richmonde

Sárváron vagyok jelenleg, idefelé Fehérvár előtt már hallgattam. Borzalmas a minősége. Mármint a hang. Nem bántásból írom, ez csupán tapasztalat. Olyan, minta processzálatlan 0 db menne az adóba.
 #46574  Szerző: LuciFerko

egész jó a reggeli műsor
 #46298  Szerző: LuciFerko

megy a 106.3 is! De elég torz, rajtvan a már processzált forráson az ottani adásproc.
 #45360  Szerző: Yoci

:D :D

Örülök hogy népes a "Mixszeretők" tábora....:):)
 #45355  Szerző: Galaxy

Pasa írta:
Yoci írta:Örülök hogy egyezik a véleményünk a mixek ügyében. Egyébként interneten elérsz bennünket, és ott tudod hallgatni őket ha szeretnéd.
Na most, hogy végre jó a stream, hallom a "gagyi" mixeket. Nagyon tetszik! Yo lenne ez pl. a 88,1-en vagy a 96,4-en inkább... :cry:
(van ám több tízórányi nekem is ezekből)
én a 95.3ra tenném :D :lol:
 #45326  Szerző: Yoci

Örülök hogy tetszenek Pasa....:)

Én meg sem mondom mennyi van belőlük, mert még a végén érdekből belém szerelmesedsz...... :lol: :lol: :lol:

Csak vicceltem....:)
 #45322  Szerző: Pasa

Yoci írta:Örülök hogy egyezik a véleményünk a mixek ügyében. Egyébként interneten elérsz bennünket, és ott tudod hallgatni őket ha szeretnéd.
Na most, hogy végre jó a stream, hallom a "gagyi" mixeket. Nagyon tetszik! Yo lenne ez pl. a 88,1-en vagy a 96,4-en inkább... :cry:
(van ám több tízórányi nekem is ezekből)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 51