RADIOSITE Fórum

• Alisca Rádió

#47030  Szerző: djlacee

És a Tamási Rádióval mi van/lesz?
 #47012  Szerző: boly

Csokinyuszi írta:Egyébként a Bonyhádi 92.8 sem szól már, ott is megszüntették az adást!
és Tamásiba is már csak pár napig szól! Talán tényleg itt a vége? :oops:
Azt nem tudom, csak annyit tudok amiről tájékoztatást adott az ORTT ma.

Én bízom benne, hogy megmenekül valamilyen formában, hiszen nekem valahol igazi helyi rádiót jelentette. Azért még jöhet valami pénzügyi segítség nekik. Én örülnék, ha maradna, legalább néhány frekin.
 #47008  Szerző: markfelt

Kedves Benjamin!

Mostantól napi 3 hozzászólást küldhetsz max. Számolom.

Ma már többet nem...
 #47002  Szerző: benjamin

boly írta:
benjamin írta:a dunaföldvári frekin szól most valami? :oops:
nem szól
erről is az ORTT tehet vajon? :(
 #46983  Szerző: Csokinyuszi

Egyébként a Bonyhádi 92.8 sem szól már, ott is megszüntették az adást!
és Tamásiba is már csak pár napig szól! Talán tényleg itt a vége? :oops:
 #46962  Szerző: boly

benjamin írta:a dunaföldvári frekin szól most valami? :oops:
nem szól
 #46961  Szerző: benjamin

a dunaföldvári frekin szól most valami? :oops:
 #46957  Szerző: boly

Akkor itt a hivatalos válasz a Dunaföldvári frekvencia tekintetében:

A műsorszolgáltatást működtető Alisca Rádió Kft. 2010. május 20-án beadvánnyal fordult a Testülethez, melyben kérte a Dunaföldvár 106,5 MHz műsorszolgáltatási jogosultságra megkötött szerződés megszüntetését.

Csak elvileg nem lehetett volna megszüntetni még, mivel a Testület nem határozat képes, ezért vagy döntésig vissza áll az eredeti állapot vagy törvénytelenül szüntette be az adást. Az új Testület fog dönteni a beadványról. Ezt a tájékoztatást az ORTT irodája adta mai napon.
 #46924  Szerző: boly

A földvári adót biztos helyről tudom, hogy leállították már. Nem technikai okok miatt. De üzleti okok miatt nem mondhatom meg, hogy kitől származik az infó.
 #46922  Szerző: Csokinyuszi

Egyáltalán nem érint a dolog és nem is háborog a lelkem, csak hallottam párdolgot!
De ha már te úgy is ilyen jól értesült vagy, talán belső emberke, akkor áruld el a nagy titkot a kiváncsiskodóknak!???
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10