RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#47039  Szerző: donder

a HaB-i adók megint kussolnak... Mi van?? :gülü2:
 #47038  Szerző: Snake

djlacee írta:
benjamin írta:csak ne terjeszkedjen tovább.. :gülü2:
Inkább ez, mint az a rádió, ami "Jézust adja neked"
Látod Gepárd az ilyen emberekből él meg az a bizonyos rádió aki "Jézust adja neked"
 #46971  Szerző: benjamin

djlacee írta:
szerintem kell olyan adó is az országnak
 #46965  Szerző: djlacee

#46963  Szerző: benjamin

csak ne terjeszkedjen tovább.. :gülü2:
 #46955  Szerző: boly

ravasz írta:Ha netán elvesztenék a 96.5-öt, akkor visszaterveztetnék a kecelit. :) :)

Na de ez off. Elnézést kívánok a többiektől, akiket zavart a Gazdasági Rádió kérdéskörétől való eltérés.
Jah, ha pénzed és kapcsolatod van, akkor bármikor bármit....

50 ezer fős városban van 3 rádió, 110 ezer fős (Kecskemét) van 2db rádió.
De ha valakinek van kedve van még szabad frekvencia Kecskeméten, csak harcolja ki a kiírását!!! 102 MHz a szabad freki, valamint 95.3, de az pest miatt gázos lehet.
 #46952  Szerző: ravasz

Ha netán elvesztenék a 96.5-öt, akkor visszaterveztetnék a kecelit. :) :)

Na de ez off. Elnézést kívánok a többiektől, akiket zavart a Gazdasági Rádió kérdéskörétől való eltérés.
 #46947  Szerző: boly

ravasz írta:Érdekes.

Egyébként én azt sem értem, hogy miért engedték meg néhány hálózatos rádiónak, hogy a továbbiakban 4 óra helyi műsort se kelljen sugározniuk, hanem vételkörzet-bővítésként működhessenek és eddig miért nem lehetett ezt?

Pl. Klubrádió Veszprém megye, Gong, Mária stb.
Erre írtam jogi csavargatás, hiszen az 1996-os média törvény van érvényben. Csak hát a jogászok szemlélet módja és leleményessége változik folyamatosan. Ezek a rádiók kitalálták maguknak, hogy körzeti műsorszolgáltatóknak minősíttetik át magukat.
Normál esetben olyan szolgáltatók mint Juventus 89.5, meg ilyen nagyobb frekik a körzetik és egy frekvencián. Ezek kitalálták a tutit, hogy ők is körzeti műsorszolgáltatók, csak több frekvencián lehetséges a kívánt elérés.
Ha most ennyire csavarják , akkor a Gong Rádió 96,5 lejáró frekvenciájával együtt kellene pályáztatni a többi meglévő és vb-ként szereplő frekijüket. Na de már itt nem így történik, tehát azt csinál az ORTT, amit akar :(
Mert ha netán elveszti a Gong a Kecskeméti frekijét (aminek szinte semmi esélye) akkor automatikusan kellene elveszteni a többit is, mivel az ahhoz tartozik. Vagy elvesztené a körzeti frekvenciát, akkor leválasztanák? Mert egyszer hozzá és egyszer el?! Nem tudom hogyan, de néhányan jól játszanak.
 #46946  Szerző: ravasz

Érdekes.

Egyébként én azt sem értem, hogy miért engedték meg néhány hálózatos rádiónak, hogy a továbbiakban 4 óra helyi műsort se kelljen sugározniuk, hanem vételkörzet-bővítésként működhessenek és eddig miért nem lehetett ezt?

Pl. Klubrádió Veszprém megye, Gong, Mária stb.
 #46943  Szerző: boly

ravasz írta:Akkor viszont hozzá sem lehetett volna kapcsolni a hajdúböszörményit, mert az meg nem lehet érvényes 7+5 évnél tovább...

Ennyiből bármilyen közeljövőben lejáró frekit hozzá lehetne kapcsolni egy friss jogosultsághoz, attól még nem újul meg... ez jogilag egy elég konfúzus helyzetet idézne elő.
Sok csodát láttunk már ! :)

Ha megnézed az ORTT oldalát, ott van a Dunaföldvár 106,5, pedig az 2002.09.02. lett kötve. Most pedig pályáztatja az ORTT majd.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 35