RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#46989  Szerző: wuderscher

lali87 írta:Én mondjuk szívesen hallanék olyan közrádiót mint az osztrákoknál....... :roll:
Én is szívesen hallanék. Pl.:
MR1 - közszolgálat all-stars
MR2 - regionális adások, népzene
MR3 - Klasszikus-, komoly-, jazz-, és blueszene beszélgetésekkel
MR4 - alternatív, lásd: FM4
(MR5 - Magyar Ö3 :yeah: )
Ilyet szeretnék közrádiónak! :yes:
 #46988  Szerző: Zsolt

wuderscher írta:
Zsolt írta:
benjamin írta:A kossuthon van éjszaka műsorvezető?
Nincs.

Sajnos a megújulással megszűnt a Kossuth és a Petőfi közös éjjeli műsora.
Na várjunk, hisz a Kossuthnak van, csak a Petőfinek nincs!
???
Ismétlések és hangjátékok vannak. Én ezt nem tekintem annak.
 #46987  Szerző: wuderscher

Zsolt írta:
benjamin írta:A kossuthon van éjszaka műsorvezető?
Nincs.

Sajnos a megújulással megszűnt a Kossuth és a Petőfi közös éjjeli műsora.
Na várjunk, hisz a Kossuthnak van, csak a Petőfinek nincs!
 #46935  Szerző: lali87

Hael Edinának elég sok mindenben igaza van....érdekes lenne, ha ő lenne a rádióelnök :-)

A Petőfi nem rossz de tényleg szélesedhetne a kínálat és 1-2 műsor sem ártana neki.
A Bartók egy merőben igényes, kiváló hangzású rádió, de a megboldogult kicsi kaposvári rádiót a K1-et hallgatták annyian mint a 3. legnagyobb lefedettségű adót összesen....ez nonszensz....tizenezer embernek országos lefedettségű adó....
A Kossuth öregesnek-öreges de pont ez a profilja és a fő célcsoportja.....
LuciFerko írta: pl ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=jYTGoUYLQaA :punch:
Nem rossz de még egy kicsit kiforratlan :lol:

Én mondjuk szívesen hallanék olyan közrádiót mint az osztrákoknál....... :roll:
 #46904  Szerző: LuciFerko

Ha a svédeknél lehet... :D
 #46903  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:
Gyurii91 írta:Abból a szempontból igaza van, hogy a rádióknak (Class, Neo) Teljesen valami újat kellene mutatniuk, és ha nincs hallgató fogni, és egy az egyben lemásolni a Danubius, Sláger "vonalat".

Amúgy igaza van a közökkel kapcsolatban. MR1-nek kellene valami vérfrissítés, MR2 szerintem jó ahogy van, MR3-nak megkellene arculatot bővíteni, világzene, jazz, blues további elvontabb műfajok...
pl ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=jYTGoUYLQaA :punch:
Túl elvont! :X.: :lol:
 #46901  Szerző: LuciFerko

Gyurii91 írta:Abból a szempontból igaza van, hogy a rádióknak (Class, Neo) Teljesen valami újat kellene mutatniuk, és ha nincs hallgató fogni, és egy az egyben lemásolni a Danubius, Sláger "vonalat".

Amúgy igaza van a közökkel kapcsolatban. MR1-nek kellene valami vérfrissítés, MR2 szerintem jó ahogy van, MR3-nak megkellene arculatot bővíteni, világzene, jazz, blues további elvontabb műfajok...
pl ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=jYTGoUYLQaA :punch:
 #46900  Szerző: Gyurii91

Abból a szempontból igaza van, hogy a rádióknak (Class, Neo) Teljesen valami újat kellene mutatniuk, és ha nincs hallgató fogni, és egy az egyben lemásolni a Danubius, Sláger "vonalat".

#46893  Szerző: LuciFerko

MR2-Sláger Rádió? :lol:
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 167