RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#47056  Szerző: csattila

Nem értem, hogy a Rádió 1 miért nem csapott le a szegedi 87.9 MHz frekire? Pedig megyeszékhely...
 #47047  Szerző: szemilan

Erre alapoz a Rádió1, sőt, az egész CHR formátum. Jól ki van találva, hidd el, max. azoknak nem tetszik, akik reggeltől estig rádióznak. De ott már gond van a fejben.
Már miért lenne gond ??

Szerintem egyáltalán nem az!
A zene bármihez jó (munkához,utazáshoz,tanuláshoz,konyhában, de akár pihenés gyanánt is)
Én átlagban napi 5 órát hallgatok rádiót és egyáltalán nem szeretem az olyan rádiót, ami ismétel. (igaz nem egy huzamban)

Még mielőtt azt mondod gond van a fejemben kifejtem neked hogy jön össze az a napi kb 5 óra.

Hétköznap minimum 1 órát utazok buszon ( fél - fél óra)
Mikor hazaérek Tanuláshoz és csak ugy szimplán kikapcsolódásként ( kb 2 óra )
Számítógép előtt ( kb 2 óra )
 #46970  Szerző: benjamin

ravasz írta:
csokie írta:Nem hiszem el, hogy akinek tényleg számít hogy mit hallgat, azt nem irritálja a napjában többször ugyanaz a számlista.
Jó hogy egy szám jó de kérdem én mi a cél?
Hogy megutáltassák és hányásig ismételjék, vagy mindig változatosan, és akkor hosszabb ideig is hallgatható rádiót hallgathasson?
Szerintem meg a változatosság ami mérvadó (nálam).
Az emberek többsége naponta max fél-egy órát rádiózik. Abban a pár percben meg azt szeretné hallani, amiket aktuálisan szeret, azt az 50 dalt.

Erre alapoz a Rádió1, sőt, az egész CHR formátum. Jól ki van találva, hidd el, max. azoknak nem tetszik, akik reggeltől estig rádióznak. De ott már gond van a fejben. :D

Az Adult Contemporary (Juventus) abban más, hogy ott régebbi zenék mennek, így abból nagyobb repertoárt ismernek a hallgatók. Ebből adódóan nem 50-100, hanem 200-500 zenét rotálnak az ilyen rádiók, ergo változatosabbak.
szerintem a rádió 1 halad a cél felé :)
 #46897  Szerző: ravasz

csokie írta:Nem hiszem el, hogy akinek tényleg számít hogy mit hallgat, azt nem irritálja a napjában többször ugyanaz a számlista.
Hogy megutáltassák és hányásig ismételjék, vagy mindig változatosan, és akkor hosszabb ideig is hallgatható rádiót hallgathasson?
Az emberek többsége naponta max fél-egy órát rádiózik. Abban a pár percben meg azt szeretné hallani, amiket aktuálisan szeret, azt az 50 dalt.

Erre alapoz a Rádió1, sőt, az egész CHR formátum. Jól ki van találva, hidd el, max. azoknak nem tetszik, akik reggeltől estig rádióznak. De ott már gond van a fejben. :D

Az Adult Contemporary (Juventus) abban más, hogy ott régebbi zenék mennek, így abból nagyobb repertoárt ismernek a hallgatók. Ebből adódóan nem 50-100, hanem 200-500 zenét rotálnak az ilyen rádiók, ergo változatosabbak.
 #46875  Szerző: drkotasz

Olyat nem lehet, hogy jó zenét is ad, és változatos is? (hogyne lehetne, csak munka lenne vele)
 #46839  Szerző: csokie

Nem hiszem el, hogy akinek tényleg számít hogy mit hallgat, azt nem irritálja a napjában többször ugyanaz a számlista.
 #46781  Szerző: Snake

Attól lesz jó 1 rádió ha változatos, vagy attól ha jó zenéket ad?
Nekem utóbbi fontosabb.
 #46755  Szerző: benjamin

Szerintetek nem változatos az r1?Mert szerintem egyre változatosabb főleg hogy évek után ismét van magyar zene. ^^ És itt van éjszaka műsorvezető! 8-)
 #46746  Szerző: ravasz

Fél évtized után magyar zene rotációban?!

Viva Comet Allstars - Ha zene szól

Ráadásul toplistás is...

Ok, marketing, Comet főtámogatók, de akkor is fura. :)
  • 1
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 482