RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#47337  Szerző: Pasa

2003-ban (a Rádió 1 frekiváltása után, és a Lánchíd Rádió indulása előtt) sokszor hallottam itthon én is a Fókuszt. Akkoriban nem volt rossz.
 #47334  Szerző: Jani

Nemrég sikerült megfognom a 93.4-en a Dabas Rádiót és az Ö3-at V polárban! :shock:
Tegnap reggel meg a Rádió Fókusz jött a 100.4 -en órákig kristály tisztán,igaz RDS nem jött le.
 #47321  Szerző: Pasa

Volvos írta:97.1 A miskolci NeoFM lenyomta azt a mixes zenei rádiót! (08:52)
Eddig majdnem Stereoban szólt.
Nem esetleg a várpalotai Yo! volt az? Azon vannak ilyen mixek, bár azt nálad megfogni nem semmi lenne. :o
 #47318  Szerző: Ghee

Az élővilág elég gyér lehet az adóantenna alatt. :)
 #47304  Szerző: LuciFerko

Hááát 100kW egy nagy hegyen...
 #47302  Szerző: Zsolt

LuciFerko írta:Akkor ez valami bika erős új adó? :shock: :shock: Mert nincs semmi terjedés délről. Annó hallottam egy igen erős bosnyákot Radio Fern néven a 97 mhz-en még talán 1998-ban. Jött kocsiban egész jól Enyingen.
Fél éve biztos ad, itt viszonylag gyakran bejön.
 #47300  Szerző: donder

LuciFerko írta:Akkor ez valami bika erős új adó? :shock: :shock: Mert nincs semmi terjedés délről. Annó hallottam egy igen erős bosnyákot Radio Fern néven a 97 mhz-en még talán 1998-ban. Jött kocsiban egész jól Enyingen.

-közben volt pofázás, és tényleg bosnyák-
Igen 100kW már igen "bikaerős"... De nem hiszem hogy elmenne Enyingig... Max ha egy kisebb tropo volt... :)
 #47295  Szerző: LuciFerko

Akkor ez valami bika erős új adó? :shock: :shock: Mert nincs semmi terjedés délről. Annó hallottam egy igen erős bosnyákot Radio Fern néven a 97 mhz-en még talán 1998-ban. Jött kocsiban egész jól Enyingen.

-közben volt pofázás, és tényleg bosnyák-
 #47294  Szerző: Zsolt

LuciFerko írta:na rds:

RADIO-F.
PI: F012

H polárban 19 és 22 dB jelszintet produkál nálam.

Mi a fene ez? :shock: a város déli részén egész fasza telefonnal :shock:
google nem dob ki érdemlegeset. Csak egy német Radio-F-et, de ez tuti nem az :D
Bosnyák.
Radio FBiH, így keresd.
  • 1
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 541