RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#47668  Szerző: Ghee

Szerintem ne kínozd magad ezzel a káros ultrarövidhullámmal. ;)
 #47664  Szerző: Poloska

JA és a hírszerkesztő!

Hát nem tudom, de a meghallom, elmosolyodom. Hogy lehet így hangsúlyozni?
 #47663  Szerző: Poloska

A station voice pedig nem illik a rádió zenei arculatához, de ez a legkevesebb.
 #47661  Szerző: Poloska

A programing ezen a rádión (ROXY) förtelem!!!

A műsorvezetők nem tudják, hogy mit mondjanak, percekig beszélnek a semmiről, feleslegesen. Betelefonál a hallgató, kér egy zenét, de a műsorvezető nem tudja teljesíteni (holott tudja, hogy milyen új és mondja, hogy milyen jó! De "sajnos nincs meg"!). A műsorvezetők fikázzák a játszott r&b és pop zenéket!!!

Az arculat egy nagyobb vidéki rádió 10 évvel ezelőtti szintjéhez hasonlít!

A zenei szerkesztés pocsék, úgy érzem, hogy össze-vissza mennek a gépben lévő zenék, mindenféle szerkesztési elv (recept) nélkül!!! Ami épp jól esik a műsorvezetőnek!

A reggeli műsor egy napközbeni lájtos magazinnak felel meg!!! Inkább visszaalszik az ember, mint felpörög. A reggeli (nő) műsorvezető jó csak rossz sávban van.

Tudja valaki, hogy ki a műsorigazgató? Van egyáltalán???
 #47619  Szerző: Richmonde

Nekem is az Europa 2 a kedvenc. A kocsiban mindíg ez szól, hála annak a pár KW-nak amit a Tátra tetejéről küldenek. Az, hogy van jobb CHR rádió, nyilván igaz, de ez itt Magyarországon bőven jó lenne mondjuk valamelyik jelenlegi országos helyett. Mert ugye tudjuk, hogy ez egy országos CHR adó. Álom, álom.... Bocs az off-ért. :blush:
 #47618  Szerző: Szomee

Cicoo írta:
A hírekbe pedig értelmesebb infok kellenének, mint az, hogy Angliában, vagy mit tudom én hol, hányszor láttak tavaly szellemet. Inkább legyen közlekedési info, traffipax jelentés, sport, bármi, csak legyen valami értelme. De ez nem csak a Roxy-ra vonatkozik, a többi, hasonlóan értelmes híreket közlő rádióra is.
Ez azért nem éppen helytálló, mert akkor duplán kellene dolgoznia a hírszerkesztőnek, Szentgyörgyi Ákosnak, hiszen a Hírcentrum Média híreit több rádió is (köztük mi is) használja. A Roxyban ennek a kb 3-4 perces blokknak a rövidített verziója megy.
 #47597  Szerző: Cicoo

Snake írta:KATASZTRÓFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább katasztróka. Bár szerintem annyira nem, legalábbis zeneileg. Mondjuk én is csak 20 percig bírtam, de az a "csodálatos" hangzás miatt volt. Kábé az szól így, ha belerakod a hangszórót egy "sorba kötött" repedt fazék, dunsztos üveg kombóba, és ráraksz egy fedőt is, biztos, ami biztos..
Mondjuk ezt a Pink remixet hanyagolnám, meg az electro house/tech house/microhuse alapra kevert r'n'b-t is. Egyszerűen fülsértő. Inkább legyen helyette progresszív trance, meg mixműsorok. De nem 1-1 órában, hanem mondjuk egész este. Valami olyasmi jó volna, mint a Rádió Q-n volt, az Éjszakai Műszak. Meg a Danubiuson volt esténként egy régebbi elektronikus zenei blokk, én azt is visszasírom időnként. (Csak valami rendes műsorvezetővel.) Egy ilyen elférne a Roxy-ban is.

Tegnap este a rádió q-ra tévedt a keresőm a kocsimban-egész véletlenül. Eddig nappal belehalóztam, de nem volt valami szinvonalas. De tegnap. Apám: ÉJSZAKAI MŰSZAK néven egy olasz csávó nyomta a hottolotuttolottopuppó itáliai szövegét, és a vele járó nyomulást. Kifejezetten szórakoztató, színvonalas, és végre valami újszerü. Ja: és kurva jó zenéket szedtek össze. Alig volt kedvem kiszállni a kocsiból.

Forrás: http://flegma.b13.hu/index.php?f=7&s=1& ... rch=200709

A hírekbe pedig értelmesebb infok kellenének, mint az, hogy Angliában, vagy mit tudom én hol, hányszor láttak tavaly szellemet. Inkább legyen közlekedési info, traffipax jelentés, sport, bármi, csak legyen valami értelme. De ez nem csak a Roxy-ra vonatkozik, a többi, hasonlóan értelmes híreket közlő rádióra is.
 #47595  Szerző: donder

djlacee írta:Kedvenc szlovák rádióm :yes:
:yes: Jaja, a hangzás is átlagon felüli... Csak nem tudom hogy csinálják... :sealed: :D
 #47581  Szerző: djlacee

Kedvenc szlovák rádióm :yes:
 #47560  Szerző: ravasz

Richmonde írta:Ha ugyanezt a stílust rá lehetne húzni a Roxyra az "mindent vinne" -> http://www.europa2.sk
Hátazért... hallottam már jobb CHR rádiót is.
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 333